Ομορφιά : Αισθητική13 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Θα γίνεις νύφη; Ορίστε ο σίγουρος τρόπος για να είσαι λαμπερή και απόλυτα όμορφη!

Ετοιμάζεσαι να γίνεις νύφη; Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι εκθαμβωτική και εντυπωσιακή, την σημαντική αυτή ημέρα

νύφη

Με όποιο τρόπο και αν φαντάζεται την ημέρα του γάμου της κάθε γυναίκα, το βέβαιο είναι πως κάθε νύφη ποθεί να είναι όμορφη, να έχει ένα λαμπερό πρόσωπο, που ακτινοβολεί την σημαντική αυτή ημέρα, και να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Και επειδή η περίοδος που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι μόλις ξεκίνησε, το MissBloom.gr σου έχει τις καλύτερες προτάσεις για να πετύχεις όλα όσα θέλεις. Γι’ αυτό το σκοπό, συναντήσαμε την Δερματολόγο Βενετία Μπλιάμπτη, η οποία μας παρουσίασε την εξειδικευμένη φροντίδα προσώπου την WedGla για κάθε μέλλουσα νύφη.

Τι είναι;

Βήμα 1ο:

Η πρώτη εφαρμογή πραγματοποιείται περίπου δύο μήνες πριν, ξεκινώντας από την θεραπεία που κινητοποιεί το δέρμα εκ των έσω με τη δράση του μη επεμβατικού Fractional Palοmar Laser, με την οποία επιτυγχάνεται συνολική αναδόμηση του δέρματος.

Οι πολλαπλές μικροσκοπικές δέσμες Laser διεισδύουν στο βαθύτερο στρώμα του χορίου χωρίς να τραυματίζουν την επιδερμίδα. Έτσι κινητοποιούνται οι φυσικές διαδικασίες ανάπλασης τουδέρματος, με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το δέρμα ανανεώνεται εκ των έσω με αποτελέσματα σταθερά, που τα κερδίζει πραγματικά η επιδερμίδα.

Βήμα 2ο:

Στο επόμενο βήμα, ακολουθεί η ενίσχυση του δέρματος με την δύναμη του υαλουρονικού οξέος. Πρόκειται για μια θεραπεία, στηριγμένη σε μια καινοτόμο τεχνολογία που σκοπό της έχει να βελτιώσει την υφή του δέρματος, προσφέροντάς του βαθιά ενυδάτωση, ελαστικότητα και λείανση των λεπτών γραμμών, την Boosting Hyaluronic.

Η εφαρμογή της καινοτόμου Boosting Haluronic, πραγματοποιείται σε όλο το πρόσωπο, καθώς και στο λαιμό και το ντεκολτέ, προσφέροντας άμεσα βαθιά ενυδάτωση, σφριγηλότητα και λάμψη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μεγιστοποιούνται μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει του έξι μήνες, με μία μόνο θεραπεία.

Το δέρμα ενισχύεται και δείχνει πιο σφριγηλό και λείο, αλλά εντυπωσιακή είναι και η εφαρμογή στα χείλη που δείχνουν πιο «ζουμερά» και θελκτικά, χωρίς να υπερβάλλει ο όγκος τους.

νύφη

Βήμα 3ο:

Η εξειδικευμένη φροντίδα της μέλλουσας νύφης, ολοκληρώνεται, περίπου μια εβδομάδα πριν την εφαρμογή της πλέον «λαμπερής» θεραπείας, ιδανικής για την τελευταία «glam» πινελιά πριν την μεγάλη στιγμή.

Πρόκειται για την OxyGeneo, που ουσιαστικά προσφέρει τρεις σημαντικές δράσεις σε μία μόνο θεραπεία εφαρμόζοντάς της με εξαιρετικά εκλεπτυσμένη και μοναδική διαδικασία:

-Η μικροαπολέπιση αποτελεί το πρώτο στάδιο προκειμένου να απομακρυνθεί το λεπτό επιφανειακό στρώμα από νεκρά κύτταρα. Η μοναδικότητά του έγκειται στο ότι η διαδικασία απολέπισης πραγματοποιείται χωρίς κόκκους ή αναρρόφηση χρησιμοποιούνται κάψουλες μονοδόσεων που σε συνδυασμό με την μικροδονούμενη κεφαλή, αποκολλούν τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Επομένως η διαδικασία είναι ιδανική και για το πλέον ευαίσθητα δέρματα, αλλά και περιοχές με λεπτό δέρμα, όπως γύρω από τα μάτια, περιστοματικά και στην μύτη.
-Οξυγόνωση του δέρματος, η οποία σε αντίθεση με τις κοινές συσκευές οξυγόνωσης, επιτυγχάνεται εκ των έσω. Κατά τη διάρκεια της OxyGeneo θεραπείας δημιουργούνται φυσαλλίδες CO2 οι οποίες προσελκύουν αιματική ροή εμπλουτισμένη σε οξυγόνο. Η αυξημένη προσφορά οξυγόνου ενισχύει τον μεταβολισμό των κυττάρων και τα κινητοποιεί προς νεοκολαγένεση.

Η εισχώρηση αναζωογονητικών συστατικών, ολοκληρώνει την θεραπεία. Αφού το δέρμα έχει καθαρίσει από τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους της επιδερμίδας και έχει ενισχυθεί με την οξυγόνωση, είναι έτοιμο να απορροφήσει το πλούσιο κοκτέιλ των ζωτικών συστατικών.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος θα εφαρμοστεί το NeoRevire ή NeoBright τζελ καθώς η μικροδονούμενη κεφαλή το απλώνει με ήπιες, χαλαρωτικές μαλάξεις.

Το δέρμα ευεργετείται άμεσα και το πρόσωπο λάμπει και αμέσως μετά τη θεραπεία.

Είσαι πλέον έτοιμη για την μεγάλη στιγμή, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση για την παρουσία σου!

Γιατί κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ρινοπλαστική
Αισθητικη28 Ιουνίου 2018

Λειτουργική ρινοπλαστική: Έτσι μπορείς να την πετύχεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μέθοδο που προσφέρει αισθητική αλλά και λειτουργική αρτιότητα

Αισθητικη08 Ιουνίου 2018

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Αισθητικη02 Μαρτίου 2018

«Καμπούρα» στη μύτη; Η λύση είναι η ρινοπλαστική!

Εάν όλα γίνουν σωστά, η ρινοπλαστική παρά τη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στο οστό της μύτης είναι μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς σημαντικά οιδήματα μετεγχειρητικά

peeling
Αισθητικη01 Μαρτίου 2018

Peeling που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους; Το κάναμε!

Μάθε τα πάντα για το μανδελικό Peeling, τις ιδιότητές του, το τέλειο αποτέλεσμά που χαρίζει και πού μπορείς να το κάνεις.

Αισθητικη10 Ιανουαρίου 2018

Λαιμός: Θέλεις να δείχνει πιο ψηλός και πιο λεπτός; Εύκολο! Μάθε πώς

Το Gua sha είναι ο τρόπος να ανυψώσεις το λαιμό σου, αλλά και την περιοχή γύρω του. Μετά απο όλους τους αποτυχημένους τρόπους, αυτός φαίνεται να δουλεύει!

Best of network