Ομορφιά : Αισθητική27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Στητό στήθος: Πώς θα το αποκτήσεις – Όλοι οι τρόποι!

Θέλεις ένα αξιοπρόσεχτο στήθος, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου; Μάθε πώς θα το πετύχεις μέσα από όλες νέες τις μεθόδους, επεμβατικές και μη

στήθος

Λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι, εσύ ξεκινάς να εστιάζεις στα διάφορα σημεία του σώματός σου – που συνήθως εντοπίζεις τα ψεκάδια – αναζητώντας λύσεις για να τα αλλάξεις, αφού δεν σε ευχαριστούν, με σκοπό να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να βγεις στις παραλίες πιο δυναμική και χαμογελαστή από ποτέ.

Ένα σημείο για το οποίο πολλές γυναίκες νιώθουν άσχημα είναι το στήθος τους. Οι αυξομειώσεις βάρους, οι εγκυμοσύνες, ο θηλασμός, το πέρασμα του χρόνου και η βαρύτητα αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στο στήθος.

Ήξερες ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη αύξηση των παρεμβάσεων αυξητικής στήθους, κυρίως στις ηλικίες 25-45 ετών;

Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλο ρόλο διαδραματίζει η εικόνα του στήθους στην ψυχολογία κάθε γυναίκας.

Τι προτείνει το MissBloom.gr:

3 είναι οι αποτελεσματικές παρεμβάσεις, χειρουργικές και μη, που πρέπει να γνωρίζεις προκειμένου να επιλέξεις την κατάλληλη για σένα και να

Υαλουρονικό Macrolane

Το Macrolane είναι ένα τζελ υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιείται για να προσθέσει όγκο στους ιστούς του μαστού και των γλουτών. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο που πραγματοποιείται μέσα σε λίγα λεπτά στο ιατρείο. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα μοντέλα, αφού δεν αφήνει ουλές, ενώ προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα και έχει μεγάλη διάρκεια, η οποία παρατείνεται αν μία φορά το χρόνο γίνεται μια συμπληρωματική συνεδρία.

στήθος

Λιπομεταφορά με Brava

Πρόκειται για μια μέθοδο ιδανική για τις γυναίκες που έχουν περίσσεια λίπους, τους αρέσει το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και δε θέλουν τομές γύρω ή κάτω από το μαστό. Σε αυτή την περίπτωση η αυξητική γίνεται με έγχυση λίπους στο μαστό, το οποίο αντλείται από περιοχές του σώματος που το έχουν σε περίσσεια. Η έγχυση γίνεται συνδυαστικά με τη χρήση της συσκευής Brava (λειτουργεί με τρόπο παρεμφερή με το γνωστό μας θήλαστρο), ώστε να προσφέρει τα επιθυμητά και μόνιμα αποτελέσματα. Με αυτή τη μέθοδο, εκτός από το στήθος, σμιλεύεται και το υπόλοιπο σώμα, αφού αφαιρείται λίπος από τα σημεία όπου υπάρχει πλεόνασμα.

Ενθέματα Subfacial

Είναι η πιο δημοφιλής επεμβατική μέθοδος, αφού τα νέας γενιάς ενθέματα είναι εγγυημένα εφ’ όρου ζωής (δε χρειάζονται ποτέ αλλαγή), υποαλλεργικά και δένουν απόλυτα με τους ιστούς του μαστού ώστε να δείχνουν φυσικά. Τα ενθέματα βγαίνουν σε μορφή τζελ, σε διάφορα σχήματα, όπως δάκρυ ή στρογγυλό, και σε τεράστια γκάμα μεγεθών, ώστε σε συνεννόηση με το γιατρό να επιλέγονται τα κατάλληλα για κάθε σώμα. Τα ίδια ενθέματα χρησιμοποιούνται και για ανόρθωση του μαστού με μεγάλη επιτυχία, γιατί έτσι αποφεύγονται οι μεγάλες τομές που κανονικά απαιτεί η επέμβαση αυτή. Σημαντικό επίσης είναι ότι τοποθετούνται πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ, ώστε να μη δυσχεραίνεται η διενέργεια μαστογραφίας.

στήθος

Ευχαριστούμε τον δρα Χρήστο Μεγαπάνο, πλαστικό χειρουργό με ειδίκευση στην αναγεννητική ιατρική και την αισθητική χειρουργική, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετεκπαιδευθέντα στο Miami Breast Center, εξειδικευθέντα στο Regensburg της Γερμανίας και στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Μ. Βρετανίας (regen.gr).

Δες περισσότερα στο drmegapanos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αισθητικη07 Σεπτεμβρίου 2018

Τέλος πια τα jade rollers! Ξέρουμε τι τα αντικαθιστά και αυτό ονομάζεται Gua Sha

Η αρχαία αυτή τεχνική έχει αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν

Ρινοπλαστική
Αισθητικη28 Ιουνίου 2018

Λειτουργική ρινοπλαστική: Έτσι μπορείς να την πετύχεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μέθοδο που προσφέρει αισθητική αλλά και λειτουργική αρτιότητα

Αισθητικη08 Ιουνίου 2018

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Αισθητικη02 Μαρτίου 2018

«Καμπούρα» στη μύτη; Η λύση είναι η ρινοπλαστική!

Εάν όλα γίνουν σωστά, η ρινοπλαστική παρά τη μικρή ή μεγάλη παρέμβαση στο οστό της μύτης είναι μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς σημαντικά οιδήματα μετεγχειρητικά

peeling
Αισθητικη01 Μαρτίου 2018

Peeling που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους; Το κάναμε!

Μάθε τα πάντα για το μανδελικό Peeling, τις ιδιότητές του, το τέλειο αποτέλεσμά που χαρίζει και πού μπορείς να το κάνεις.

Best of network