Follow us

Ανάδειξε εσύ τον νικητή στον διαγωνισμό styling που διοργανώνει η L'Oréal Professionnel και το Miss Bloom, αποκλειστικά για επαγγελματίες κομμωτές!

Γίνε κριτής για μία ημέρα στον διαγωνισμό που διοργανώνει το MissBloom.gr και η L’Oréal Professionnel.

MARIE-1

Ο πιο μεγάλος διαγωνισμός για επαγγελματίες κομμωτές από το MissBloom.gr και την L’Oréal Professionnel μόλις έλαβε τέλος και εσύ δεν έχεις παρά να δεις τις 5 επικρατέστερες συμμετοχές, να πάρεις έμπνευση αλλά και να ψηφίσεις το αγαπημένο σου hair look προκειμένου να αναδείξεις εσύ τον νικητή.

Συγκεκριμένα, η σειρά Tecni.Art, η επαγγελματική σειρά Styling της L’Oréal Professionnel που ξεδιπλώνει το δημιουργικό ταλέντων των κομμωτών και τους εμπνέει να δημιουργήσουν τα πιο edgy και innovative hair looks που έχουν φανταστεί, προκάλεσε τους επαγγελματίες κομμωτές να αναδείξουν το ταλέντό του δημιουργώντας ένα look look δικής τους επιμέλειας.

Αυτό μάλιστα ήταν και το 1ο στάδιο του διαγωνισμού.

Στο 2ο στάδιο, η επιτροπή του Missbloom.gr (Ελένη Στασινοπούλου – Editor in chief Missbloom.gr & Madamefigaro.gr, Βασιλική Καρανζογιάννη – Beauty Editor Missbloom.gr & Madamefigaro.gr, Μαρία Σταμάτη – Beauty Editor Mirror & Celebrity και Πέννυ Καρακάση – Fashion Editor Missbloom.gr & Madamefigaro.gr) και η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της L’Oréal Professionnel ανέδειξε τους 5 επικρατέστερους.

Και τώρα, είμαστε στο Στάδιο 3ο, που εδώ, η βοηθειά σου είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Οι 5 συμμετέχοντες που αναδείχθηκαν από την παραπάνω διαδικασία είναι πλέον μέρος μίας ψηφοφορίας, στην οποία εσύ θα είσαι ο κριτής.

Να σου θυμίσουμε ότι ο μεγάλος νικητής θα παρουσιάσει την δουλειά του στις σελίδες του Madame Figaro μιλώντας παράλληλα για την έμπνευσή του αλλά και την εμπειρία του από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό!

Ανυπομονείς να δεις τις συμμετοχές. Ορίστε:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Νο1: Αναστασία Φιλόγλου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Νο2: Stelios Vassiliadis Hair

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Νο3: Στράτος Κατσαμπούκας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Νο4: Έλενα Βερυκίου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Νο5: Μόνικα Τουλίτση

Ήρθε η ώρα να τα αξιολογήσεις, λοιπόν. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο, ψήφισέ το και λίγη υπομονή μέχρι την ανακοίνωση του νικητή.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 9/05/2019 έως τις 24/05/2019.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 25/05/2019 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ