Διαγωνισμοί : Ομορφιά30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Απόκτησε τα μαλλιά που επιθυμείς: Γίνε μία από τις 3 τυχερές! (Αποτελέσματα)

Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό για να κερδίσεις μία θεραπεία Wellaplex αλλά και ένα χτένισμα στο κομμωτήριο ΤΕΟ Γλυφάδας

Αλλαγή χρώματος στα μαλλιά; Και όμως η διαδικασία αλλάζει!

Μέσα από το MissBloom.gr γνώρισες την πρωτοποριακή θεραπεία μαλλιών Wellaplex της Wella που χαρίζει σε κάθε γυναίκα αυτό που τόσο επιθυμεί, δηλαδή λαμπερά και υγιή μαλλιά, απαλά και ευκολοχτένιστα, ακόμα και αν έχουν περάσει από 40 κύματα ή αλλιώς από μία πληθώρα τεχνικών εργασιών.

Η Βενετία Καμάρα επισκέφτηκε το κομμωτήριο ΤΕΟ Γλυφάδας και ενώ άλλαξε χρώμα στα μαλλιά απόλαυσε παράλληλα την θεραπεία Wellaplex, τα αποτελέσματα της οποίας μπορείς να δεις κι εσύ μέσα από το βίντεο, της άφησαν ενθουσιασμένη!

H Wellaplex θεραπεία πρόκειται για μία διαδικασία φροντίδας των ταλαιπωρημένων μαλλιών κατά τη διάρκεια της βαφής και όχι μόνο με σκοπό την βαθιά εσωτερική αναδόμηση της τρίχας για μία υγιή αίσθηση και απαλή υφή.

Το Βήμα 1, το Bond Maker, ενσωματώνεται στην βαφή ενώ το Βήμα 2, το Bond Stabilizer εφαρμόζεται στον λουτήρα κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος. Έτσι αποκαθίστανται οι δεσμοί των αμινοξέων της τρίχας, για πιο δυνατά μαλλιά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας ξανοίγματος ή χρώματος. Επιπλέον, αναπληρώνονται οι ίνες της τρίχας, λειαίνονται και προστατεύεται η επιφάνεια των μαλλιών.

Θες να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα την δοκιμάσουν κερδίζοντας παράλληλα ένα χτένισμα;

Λάβε μέρος τώρα στον σούπερ διαγωνισμό και επισκέψου το κομμωτήριο ΤΕΟ Γλυφάδας για μία σούπερ hair εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Οι 3 τυχερές νικήτριες είναι οι :

Δέσποινα Μάρκου 

ΒΑΝΕΣΣΑ ΒΑΙΤΣΗ 

Αμαλία Μουστάκη 

Δες στη σελίδα 2 τους όρους συμμετοχής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ