Ομορφιά : BEAUTY NEWS07 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Αυτές οι νέες μάσκες προσώπου σε προκαλούν να βγάλεις την πιο τέλεια selfie!

Μάθε τι είναι οι slice sheet masks και γιατί εκτός από ευεργετικές σε προκαλούν να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία μέσα στο μπάνιο σου

slice sheet mask

Για την τάση με τις sheet masks έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν. Η τάση που μας ήρθε από την Κορέα είχε ως στόχο να δώσει έξτρα τροφή στην επιδερμίδα κάθε γυναίκας, ώστε αυτή να δείχνει πιο λαμπερή και ενυδατωμένη, ειδικά όταν το χρειάζεται περισσότερο, όπως πριν από μία σημαντική συνάντηση ή μία βραδινή έξοδο. Η ποικιλία τους είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε ανάγκη, όπως αντιγήρανση, μαύρα στίγματα ή ακόμα και ακμή. Ωστόσο, η τάση αφορούσε μάσκες που κάλυπταν όλο το πρόσωπο και συνήθως είχαν λευκό, μπλε ή χρυσό χρώμα.

Τώρα, η νέα τάση θέλει τις sheet masks να αλλάζουν και μορφή και μέγεθος και χρώματα και να κάνουν μία δυναμική επανείσοδο. Βασικά, δεν μιλάμε πια για sheet masks απλά αλλά για τις slice sheet masks, οι οποίες είναι μάσκες προσώπου σε μικρό μέγεθος και σε σχήμα, μέγεθος αλλά και σχέδιο μικρού φρούτου!

Οι slice sheet mask είναι μάσκες που έχουν ως σκοπό να καλύψουν την ανάγκη του multimasking αλλά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Έτσι, εσύ δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ένα πακετάκι με αυτή που καλύπτει την δική σου ανάγκη και να την εφαρμόσεις στα πάσχοντα σημεία του προσώπου. Παράλληλα, μπορείς να πάρεις παραπάνω από ένα διαφορετικά πακετάκια και να κάνεις το πρόσωπό σου φρουτοσαλάτα!

😆😆😆😆😆😋 #apieu #slicesheetmask #盧少女日記 #咁好玩點解無咩見香港有人試~~~ #等其他味買到就同青瓜味一齊fu😂😂😂 #我都係睇外國youtuber試先知有里d生果片😂😂😂

A post shared by sweetyloko (@sweetyloko) on

Η Kocostar, που κυκλοφόρησε αυτές τις μάσκες, εκτός από περιποίηση προσφέρει και έξτρα δόσεις γέλιου αφού σίγουρα είναι περίεργο να βλέπεις έτσι το πρόσωπό σου. Και όταν τις βάλεις, μην ξεχάσεις να βγάλεις μία selfie!

Δυστυχώς βέβαια, παρ’ ότι κυκλοφορούν χρόνια στην Ασία, προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο στην Αμερική. Κρίμα, και κοστίζουν μόνο 6 δολάρια το σετ!

Timun mask hahaha💦 #kocostar #slicemasksheet #sephoramy

A post shared by Dymii Lim (@dymiilim) on

New video is up on my channel♡ #slicemasksheet #korean #facemask #kocostar

A post shared by EMIKR | Emilia Lee (@emikrr) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS