Ομορφιά : BEAUTY NEWS24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Beauty alert: Το conditioner αλλάζει μορφή! Ξέχνα όσα ήξερες

Το 1ο conditioner σε μορφή αφρού είναι γεγονός και πρόκειται να σου προσφέρει τα μαλλιά που τόσο επιθυμείς! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να λατρέψεις το conditioner

Και ναι είναι γεγονός, το 2017 πρόκειται να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά που θα φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της ομορφιάς και των μαλλιών (και του conditioner, προφανώς) και εσύ θα είσαι από τις πρώτες που θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάζεις και να έχεις πλήρη άποψη των γεγονότων.

Και αυτό γιατί; Γιατί έχει δίπλα σου το Pantene!

Μόλις λίγες πριν, βρεθήκαμε στο press event του αγαπημένου γυναικείου brand, το οποίο μας είχε προετοιμάσει ότι πρόκειται να ανακοινώσει σπουδαία πράγματα. Όμως, όσα φανταστήκαμε δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα όσα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Έτσι, μεταξύ των νέων ατόμων που μας συστήθηκαν, της Αθηνάς Οικονομάκου και του Τοζ Ζώη, το Pantene μας εξέπληξε ανακοινώνοντας το λανσάρισμα ενός προϊόντος που θα αγαπήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα.

conditioner

Φέρνοντας, λοιπόν, την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών, το Pantene παρουσίασε το 1ο conditioner σε μορφή αφρού το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά, αλλά και για εκείνες που αντιμετωπίζουν τα conditioner με φόβο.

Αυτό το νέο conditioner σε μορφή αφρού είναι η απάντηση στις γυναίκες που συνήθως αισθάνονται ότι το conditioner βαραίνει τα μαλλιά τους.

Πες αντίο στα βαριά συνηθισμένα conditioner και απόλαυσε την εμπειρία του 1ου conditioner σε μορφή αφρού!

Είναι γεγονός ότι σήμερα, οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά συχνά δεν προσφέρουν στα μαλλιά τους την υγρασία που χρειάζονται είτε γιατί χρησιμοποιούν πολύ μικρή ποσότητα conditioner, είτε γιατί δεν το χρησιμοποιούν τακτικά, είτε γιατί ξεπλένουν τα μαλλιά τους υπερβολικά πολύ ή γιατί όπως συμβαίνει στο 50% περίπου των γυναικών στην Ευρώπη, παραλείπουν εντελώς το conditioner. Αυτές οι βλαβερές συνήθειες για την υγεία των μαλλιών οφείλονται συχνά στο φόβο της λιπαρότητας που έχουν οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά, οι οποίες χρησιμοποιούν συνηθισμένα conditioner. Όταν όμως παραλείπουν εντελώς τη χρήση του conditioner το αποτέλεσμα είναι φθορά, θαμπάδα και σπάσιμο. Το conditioner είναι σημαντικό για τη θρέψη, την προστασία από τη φθορά και για ευκολοχτένιστα μαλλιά.

conditioner

Το μυστικό που κάνει το προϊόν απαραίτητο για την περιποίηση των μαλλιών αρχίζει με την επιστήμη που κρύβεται μέσα στο μπουκάλι. Τα μαλακτικά συστατικά περιποίησης του αναμιγνύονται με συστατικά σε μορφή αφρού για να δημιουργήσουν την τέλεια σύνθεση.

Πως εφαρμόζεται το 1ο conditioner σε μορφή αφρού:
1ο Bήμα: χρησιμοποιείς σε βρεγμένα μαλλιά στο ντους
2ο Βήμα: βάζεις στη παλάμη σου μια μικρή ποσότητα αφρού
3ο Βήμα: το απλώνεις με τα χέρια από τις ρίζες ως τις άκρες ώστε να διεισδύσει σωστά στη τρίχα
4o Βήμα: ξεβγάζεις τον αφρό

Το 1ο conditioner σε μορφή αφρού είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικές επιλογές και παρέχει στα λεπτά μαλλιά τη θρέψη που χρειάζονται χωρίς να τα βαραίνει ή να τα κάνει να δείχνουν λιπαρά, ενώ επιπλέον προσφέρει εξειδικευμένα πλεονεκτήματα:

-Τα λεπτά, κατεστραμμένα μαλλιά γίνονται απαλά σαν μετάξι και κινούνται ελεύθερα χάρη στο 1ο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Repair & Protect
-Το1ο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Extra Volume μεταμορφώνει τα επίπεδα, βαριά μαλλιά σε μαλλιά που δείχνουν υγιή, με πλούσιο όγκο.
-Το1ο conditioner σε μορφή αφρού Pantene Pro-V Smooth & Sleek κάνει τα αδύνατα, λεπτά μαλλιά πιο ανθεκτικά
-Το1ο conditioner σε μορφή αφρού Aqua-Light βοηθάει τα λεπτά, λιπαρά μαλλιά δείχνουν υγιή και κινούνται ελεύθερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

Best of network