Ομορφιά : BEAUTY NEWS15 ΜΑΪΟΥ, 2017

Derma Beauty Lounge: Όλα όσα έγιναν σε ένα Σαββατοκύριακο με συμβουλές ανανέωσης και ομορφιάς!

Το πρώτο ανοικτό διήμερο Σαλόνι Αισθητικής Ιατρικής στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συμμετοχή των πλέον καταξιωμένων επιστημόνων της χώρας.

Derma Beauty Lounge

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο ανοικτό για το κοινό Σαλόνι Αισθητικής Ιατρικής στην Ελλάδα στο ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens με την υπογραφή των Αττικών Εκδόσεων.

Derma Beauty Lounge

Αθανάσιος Αθανασίου και Ζήσης Μπουκουβάλας, Πλαστικοί Χειρουργοί, μετά των συζύγων τους, Άλκηστις Πρίνου και Ντόλυ Φατσέα.

Για δύο ολόκληρες μέρες το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους κορυφαίους επιστήμονες του χώρου για όλες τις νέες εξελίξεις στην αισθητική ιατρική, τις πιο τελευταίες θεραπείες της αγοράς, αλλά και τις δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές που αντέχουν στο χρόνο, καθώς και να συνομιλήσει με τους ίδιους τους γιατρούς και τις ομάδες τους, βρίσκοντας απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που τους απασχολούσε και συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες. Το Derma Beauty Lounge αποτελεί ένα πρωτοποριακό για τη χώρα μας project, που στοχεύει στο να φέρει κοντά το κοινό με τους επιστήμονες σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και στα πλαίσια μίας ευχάριστης ατμόσφαιρας.

Derma Beauty Lounge

Στέλλα Ράπτη, Εκδότρια Madame Figaro, Λώλης Χρήστος, Χειρουργός Οδοντίατρος, Βασιλική Αλμπάνη, Γεωργία Μοσχογιάννη, Εμπορική Διευθύντρια

Derma Beauty Lounge

Χρήστος Μεγαπάνος, Πλαστικός Χειρουργός

Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στα ειδικά διαμορφωμένα σαλόνια των γιατρών, απόλαυσαν το καφέ τους και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις πολλές και ποίκιλες ομιλίες, χωρίς να λείπουν οι ερωτήσεις και οι προσωπικές συζητήσεις με τους γιατρούς και τις ομάδες τους.

Derma Beauty Lounge

Αναστάσιος Τσεκούρας, Πλαστικός Χειρουργός

Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Μεγάλου Χορηγού Key Medical Solutions

Παράλληλα, όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα κοσμητικής ιατρικής που παρουσίασε η ομάδα ειδικών του Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης Key Medical Solutions, και συγκεκριμένα το laser Quanta System και τη συσκευή δερματικής ανάλυσης Foto Finder, καθώς και να πληροφορηθούν και να δοκιμάσουν τα κορυφαία ιατρικά καλλυντικά στον κόσμο από τους ειδικούς της εταιρείας Skinceuticals, επίσης Χορηγού της εκδήλωσης.

Derma Beauty Lounge

Στο κέντρο η Ασπασία Ζαχαρή, Δερματολόγος, πλαισιωμένη από την Περσεφώνη Πετούση και τον Βασίλη Μάρη από την ομάδα της Skinceuticals.

Derma Beauty Lounge

Sabine Wunschmann, Χειρουργός Γυναικολόγος

Πέρα από την ενημέρωση, το σύνολο των επισκεπτών μπήκε σε κλήρωση για να κερδίσει πλούσια δώρα αισθητικής ιατρικής, όπως συνεδρίες laser αποτρίχωσης, ιατρική λεύκανση δοντιών, θεραπείες για την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση και πολλά ακόμη.

Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός

Derma Beauty Lounge

Γεώργιος Αραβανής, Πλαστικός Χειρουργός

Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος

Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος

Derma Beauty Lounge

Κιουλαχίδης Κωνσταντίνος, Δερματολόγος

Derma Beauty Lounge

Νίκος Χριστοδούλου από την Key Medical Solutions

Derma Beauty Lounge

Ο Μάρκος Χατζηπιέρας απαντά στις ερωτήσεις του κοινού στο ειδικά διαμορφωμένο lounge.

Derma Beauty Lounge

Ο Κωνσταντίνος Μυρίλλας, Χειρουργός Γυναικολόγος, συνομιλεί με το κοινό.

Derma Beauty Lounge

Ο Σωτήρης Τσιούμας, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, ενημερώνει τις ακροάτριες

Derma Beauty Lounge

Το κοινό παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις ομιλίες των ειδικών.

Οι γιατροί απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού στα ειδικά διαμορφωμένα lounges

Οι γιατροί απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού στα ειδικά διαμορφωμένα lounges

Δες όλα τα βίντεο από τις ομιλίες και τις καλύτερες στιγμές στο Youtube!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

Best of network