Ομορφιά : BEAUTY NEWS07 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Κέρδισε τη μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα! Super διαγωνισμός με 10 νικήτριες και δώρο για όλες όσες λάβουν μέρος!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ, ωστόσο δεν είναι αργά να καταπολεμήσεις τον μεγαλύτερο σου εχθρό, την κυτταρίτιδα. Μάθε πώς

κυτταρίτιδα

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο τα μαγιό και τα κοντά σορτσάκια έρχονται πρώτα στη λίστα των προτιμήσεών σου. Δυστυχώς όμως, ο μεγαλύτερος εχθρός των γυναικών, η κυτταρίτιδα, δείχνει να επιμένει. Είναι γεγονός, ότι ακόμα και πολύ αδύνατες γυναίκες μπορεί να ταλαιπωρούνται από την κυτταρίτιδα, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από τοπικά διογκωμένα λιποκύτταρα, τα οποία λόγω κακής μικροκυκλοφορίας ή ακόμα και για κληρονομικούς λόγους, δημιουργούν τη γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η μέθοδος RADIO BODY + , μία ακόμα αποκλειστικότητα των ιατρείων κοσμετολογίας Medi Cosmetic, αποτελεί τη μόνη μη επεμβατική, άλλα άκρως αποτελεσματική λύση, για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα, ακόμα και λίγες ημέρες πριν φύγεις για διακοπές.

Βασίζεται στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων τελευταίας γενιάς, που επεμβαίνουν και καταλύουν τη δομή των λιποκυττάρων στα σημεία που έχουν διογκωθεί, με αποτέλεσμα να σπάνε και να αποβάλλονται από τον οργανισμό.

κυτταρίτιδα

Ταυτόχρονα, μία άλλη σημαντική ιδιότητα της μεθόδου RADIO BODY + , είναι ότι προκαλεί παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να έχουμε εντυπωσιακή σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος στα σημεία που έχει εφαρμοστεί η μέθοδος! Έτσι, με το RADIO BODY + το δέρμα δεν χαλαρώνει, ενώ παράλληλα μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, αντιμετωπίζεται ο αιώνιος εχθρός της γυναίκας.

Θέλεις να μάθεις πώς λειτουργεί η μέθοδος RADIO BODY + και τι μπορεί να κάνει για το δικό σου σώμα;

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και πάρε μέρος στον super διαγωνισμό, όπου 10 τυχερές θα κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ενώ όλες όσες δηλώσουν συμμετοχή θα κερδίσουν μία συνεδρία RADIO BODY + εντελώς δωρεάν!

Μπες εδώ για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να είσαι μία από τις τυχερές!

*Η μέθοδος RADIO BODY + παρέχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Medi Cosmetic (Σύνταγμα- Κηφισιά-Γλυφάδα-Θεσσαλονίκη/ www.medicosmetic.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

Best of network