Ομορφιά : BEAUTY NEWS01 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Μάθε ποια είναι η Νο1 beauty κίνηση που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα και γιατί

Και όμως, πλέον δεν έχεις δικαιολογία και δεν πρέπει να ξεχνάς το αντηλιακό σου. Η νέα καμπάνια #StopSunAgeing θα σου αποδείξει το γιατί

Μάθε ποια είναι η Νο1 beauty κίνηση που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα και γιατί

Η άνοιξη μόλις μπήκε και πλέον δεν έχεις κανένα παράπονο. Γιατί αυτή η εποχή είναι μια από τις αγαπημένες; Γιατί εκτός από τα λουλούδια και την χαλαρή διάθεση μας φέρνει πίσω τον ήλιο, τον οποίο ο χειμώνας μας στερεί, στερώντας μας παράλληλα την χαρά και την ευχαρίστηση.

Σε μια τέτοια χώρα, όπως η Ελλάδα, ο ήλιος είναι πηγή υγείας αλλά και ευφορίας.

Τι γίνεται όμως, όταν μετατρέπεται σε έναν εχθρό, τον οποίο εσύ πρέπει να αντιμετωπίσεις;

Όσο ευεργετική και αν είναι η έκθεση στον ήλιο – μην ξεχνάμε την τόσο σημαντική Βιταμίνη D – άλλο τόσο επιζήμια μπορεί να αποδειχτεί στην επιδερμίδα, προκαλώντας σημάδια γήρανσης μεγαλύτερα και από αυτά που προκαλεί ο ίδιος ο χρόνος.

Με αφορμή τον νέο μήνα, τον Μάρτιο, και το μαρτάκι που επιλέγουμε να φοράμε κάθε 1η ημέρα της άνοιξης, αυτό το βραχιολάκι πλεγμένο με άσπρες και κόκκινες κλωστές, η Korres θέλησε να μας υπενθυμίσει την ανάγκη προστασίας από τον πρώτο ήλιο, μια ανάγκη που δεν καλύπτεται μόνο με μια απλή συμβουλή 2 λέξεων: «Φόρα αντηλιακό» αλλά με μία καμπάνια που μεταμορφώνεται σε ένα άσπρο και κόκκινο ribbon – The March Ribbon – και μεταφέρει το μήνυμα #stopsunageing.

αντηλιακό

#STOPSUNAGEING

Χωρίς να έχω διάθεση να σε αγχώσω με όλα τα facts που αποδεικνύουν με νούμερα πόσο σημαντική είναι η πρόληψη από τον ήλιο αλλά και χωρίς καμία μαμαδίστικη διάθεση να σε πιέσει να κάνεις κάτι με το ζόρι, θέλω αλλά και οφείλω να σε ενημερώσω μόνο για το εξής: η χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30, αλλά και την ένδειξη προστασίας από τις ακτίνες UVA, συστήνεται κάθε ημέρα, κάθε εποχή, καθώς το 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.

Έχεις συνηθίσει να φοράς αντηλιακό μόνο λίγο πριν την θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες;

Καλά κάνεις, αφενός, ωστόσο (πφφφ πάλι θα μιλήσω με νούμερα, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς) το 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.

αντηλιακό

Και επειδή είπα ότι δε θα μιλήσω με νούμερα αλλά τελικά το έκανα, συνοψίζω στο εξής:

Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι σίγουρο ότι θέλεις να τον βλέπεις όσο το δυνατόν πιο υγιή. Αλλά τι κάνεις γι’ αυτό;

Δείξε το έμπρακτα κάνοντας την πιο απλή μα και τόσο εύκολη κίνηση κάθε μέρα, κάθε στιγμή:

Φόρα αντηλιακό και #StopSunAgeing!

αντηλιακό

To MissBloom.gr εμπιστεύεται:

Η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της ΚΟΡΡΕΣ παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέροντας υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB, αντιρυτιδική δράση, προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων και ενυδάτωση. Παράλληλα, διαθέτει και tinted εκδοχή με φυσικές χρωστικές, για ομοιόμορφη όψη.

αντηλιακό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

Best of network