Ομορφιά : BEAUTY NEWS28 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2016

Μια σημαντική συνεργασία της L’Oréal Paris με τo κανάλι Novalifε!

Μάθε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας

Ελένη Μενεγάκη: Tι είναι το καφτάνι που φοράει στη Σαντορίνη;

Η L’Oréal Paris εξασφάλισε σημαντική προβολή του brand Elvive Color-Vive χορηγώντας τη ζώνη του Novalifε, «Happy Women, Happy Times», η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την L’Oréal Paris και το εν λόγω brand.

Η ζώνη περιελάμβανε ανάλαφρες καλοκαιρινές ταινίες που έχουν αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό. Ειδικά για την ενέργεια σχεδιάστηκε creative media plan το οποίο περιελάμβανε tags στα trailers της ζώνης και stings πριν από την έναρξη των ταινιών που προβάλλονταν κάθε Δευτέρα, στις 21:00.

958x540

Το Novalifε είναι το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova και Nova 3Play, και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έχει ανέβει στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Η συγκεκριμένη χορηγία συνέδεσε με ιδανικό τρόπο ένα premium brand με το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το Novalifε και την πιο γυναικεία και καλοκαιρινή του ζώνη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το http://www.novamedia.gr/loreal

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ