Ομορφιά : BEAUTY NEWS01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2016

Βρεθήκαμε στο 1ο Press Event της ΜAVALA!

Βρεθήκαμε σε μια παρουσίαση που ξεχώρισε!

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 διοργανώθηκε το 1ο Press Event της εταιρείας MAVALA-Switzerland στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Athens Crowne Plaza με καλεσμένους τους συνεργάτες από τον χώρο των γυναικείων περιοδικών και sites.

Το missbloom.gr βρέθηκε εκεί και μεταξύ αλλων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση από την εκπρόσωπο και διεθνή εκπαιδεύτρια της εταιρείας ανά τον κόσμο, Nathalie Rohlf. Παράλληλα, επικοινωνήθηκε για πρώτη φορά η προσήλωση της MAVALA στην απτή Ελβετική ποιότητα και η αποδοτικότητα των προϊόντων της έχοντας μια σχέση κόστους-οφέλους που δημιουργεί μόνο πιστούς καταναλωτές.

Δόθηκε επίσης έμφαση σε νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας όπως το Mava-Strong, ένα προϊόν με διπλή δράση για ενίσχυση των αδύναμων νυχιών αλλά και για την προστασία τους από επιβλαβείς χρωστικές όπως επίσης και σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα που αναδεικνύουν όμως με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το βάθος στο οποίο φτάνει η έρευνα και η εξειδίκευση των εργαστηρίων MAVALA. Η πρωτεϊνούχος και βιταμινούχος κρέμα για προβληματικά-ταλαιπωρημένα νύχια Nailactan και ο μοναδικός ορός ανάπτυξης των βλεφαρίδων Double Lash είναι μόνο κάποια από τα προϊόντα που έχουν βοηθήσει πολλές γυναίκες στην αναζήτηση τους για ομορφιά με φυσικό τρόπο.

Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

BEAUTY NEWS11 Νοεμβρίου 2018

Τα σοφά beauty quotes των celebrities που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Αυτά είναι τα πιο επιτυχημένα beauty quotes των celebrities που θα σε εμπνεύσουν, θα σε κάνουν πιο χαρούμενη, αλλά και θα νιώσεις να ταυτίζεσαι μαζί τους!

BEAUTY NEWS06 Σεπτεμβρίου 2018

Ξέρεις άραγε από πού βγήκε η λέξη make up, που την χρησιμοποιείς - ίσως - και κάθε μέρα;

Η πιο διάσημη λέξη στον χώρο της ομορφιάς είχε άντρα ιδρυτή και μία ολόκληρη ιστορία από πίσω της που αξίζει να μάθεις κι εσύ

ημερομηνία λήξης
BEAUTY NEWS04 Σεπτεμβρίου 2018

Πόσο διαρκούν άραγε τα προϊόντα που δεν έχεις ανοίξει ακόμα;

Μάθε τα πάντα για την ημερομηνία λήξης των beauty προϊόντων που δεν έχεις ανοίξει ακόμα αλλά αγόρασες με προσφορά (και μάλιστα χάρηκες γι' αυτό)

Kylie Jenner
BEAUTY NEWS11 Ιουλίου 2018

Kylie Jenner | Φωτογραφίζεται για την καλοκαιρινή σειρά των Kylie Cosmetics

Και ανεβάζει την θερμοκρασία στο Instagram!

90s
BEAUTY NEWS14 Μαΐου 2018

THEN VS NOW: Υιοθετείς και σήμερα τα μεγαλύτερα beauty trends των 90s και δεν το ξέρεις!

Tα ζήσαμε, τα λατρέψαμε και ήρθε η ώρα να τα εντάξουμε ξανά στην ζωή μας!

BEAUTY NEWS02 Μαΐου 2018

Πώς να αντικαταστήσεις τα κοσμήματα σου με tattoo!

Τα κοσμήματα εκφράζουν το στυλ μας, το ίδιο και τα τατουάζ. Μάθε πώς θα τα συνδιάσεις!

Best of network