Ομορφιά : BEAUTY NEWS19 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Ένα πρωινό γεμάτο τάσεις για μαλλιά από την Wella Professionals

Η επαγγελματική σειρά styling EIMI by Wella Professionals παρουσίασε σε μια εκδήλωση στο Παλαιό Χρηματιστήριο τα πιο hot runway trends της σεζόν

Wella

Πριν μερικές ημέρες, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μα και εντυπωσιακά beauty events, που έχουμε βρεθεί ποτέ! Συγκεκριμένα, η επαγγελματική σειρά styling EIMI by Wella Professionals παρουσίασε σε μια εκδήλωση στο Παλαιό Χρηματιστήριο τα πιο hot runway trends της σεζόν αλλά και υπέροχα κουρέματα μέσα από τη δημιουργική ματιά του Wella Global Creative Artist, Cyrill Brune.

Wella

Ο Cyrill Brune πρόκειται για έναν καλλιτέχνη του οποίου το ταλέντο πρωτοαναγνωρίστηκε στα Wella International TrendVision Awards το 2003, όταν κέρδισε το βραβείο Young Talent. Από τότε έχει ξεκινήσει το δικό του δημιουργικό ταξίδι, παρουσιάζοντας τα δικά του shows σε όλο τον κόσμο.

Μία εβδομάδα που ξεκινάει με μαλλιά πάντα πάει καλά. Αυτό μας απέδειξε ο hair artist @CyrillBrune, το πρωί της Δευτέρας, δημιουργώντας μπροστά μας stylish looks με αφορμή τη νέα σεζόν. Στο πλευρό του φυσικά η @wellahair και η σειρά ΕΙΜΙ! More on instastories #speakEIMI #styling #wella #BeautyofImperfection

A post shared by MissBloom.gr (@missbloomgr) on

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν δίστασε να αλλάξει το hair look από τα μοντέλα on stage, δείχνοντάς μας βήμα βήμα πώς πετυχαίνει τα τόσο trendy κουρέματα ενώ μας παρουσίασε τις τάσεις της σεζόν δημιουργώντας χτενίσματα με βασικό σύμμαχο τη φαντασία.

Δες επίσης: Το μυστικό της Gigi Hadid για να φαίνεται η εμφάνιση σου πιο ακριβή

Ποιο μήνυμα πέρασε; Πειραματίσου, δημιούργησε με τα χέρια σου και απόλαυσέ το! Άλλωστε δεν «αναγνωρίζεις» την έννοια της τελειότητα,ς παρά μόνο τη δύναμη της μοναδικότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ