Ομορφιά : Beauty School18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Πώς εξαφανίζονται οι ρυτίδες; Από πότε ξεκινάει η πρόληψη;

Η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη απαντάει στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αντιγήρανση. Θέλεις να τα μάθεις όλα;

αντιγήρανση

Σαν beauty editor που είμαι, οι φίλες και συνάδελφοι μου θεωρούν ότι ξέρω τα πάντα σχετικά με την ομορφιά. Τα πάντα! Μεγάλη κουβέντα. Τα πάντα δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω, γνωρίζω όμως αρκετά, μιας και η καθημερινή μου ενασχόληση με το αντικείμενο καθώς και η επαφή μου με ανθρώπους του χώρου μού έχουν επιτρέψει να μαθαίνω καθημερινώς και νέα πράγματα, να δοκιμάζω, να ρωτάω, να πειραματίζομαι και να γεμίζω το κεφάλι μου με γνώσεις χρήσιμες για την καθημερινότητα καθεμιάς από εμάς.

Επιστρέφοντας στο fact που ανέφερα στην αρχή, δεδομένου ότι είμαι σε αυτό τον χώρο, λοιπόν, κάθε μέρα, όλη μέρα, οι περισσότερες γυναίκες που με περιβάλλουν με βομβαρδίζουν με ερωτήσεις, η καθεμία για το πρόβλημά της.

Κάνοντας μία σούμα στο μυαλό μου, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι η πλειοψηφία των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με θέματα αντιγήρανσης, ένα ζήτημα που δεν αφορά μόνο τις πιο μεγάλες ηλικίες αλλά και τις πιο μικρές.

Πρόληψη, εξαφάνιση ρυτίδων, διατήρηση, λάμψη, όγκος, πυκνότητα.

Όλα αυτά τριβελίζουν τα μυαλά μας! Όσο μπορώ και έχω την δυνατότητα, δίνω πάντα τις δικές μου συμβουλές σχετικά με το εκάστοτε θέμα καθώς και την ιδανική πρόταση προϊόντος, σύμφωνα με τη δική μου γνώμη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το www.nuxeclub.gr

Όμως, επειδή δεν μπορείτε όλες εκεί έξω να έρθετε σε επαφή μαζί μου, θέλω να απαντήσω και σε όλες σας με έναν πολύ άμεσο τρόπο!

Δες επίσης: Αυτή είναι η υπεράνω πάσης υποψίας βασική αιτία γήρανσης!

Μαζί με την βοήθεια της Nuxe, ενός brand που αγαπώ και διαθέτει μία ποικιλία προϊόντων για κάθε ανάγκη, έψαξα και βρήκα τις πιο πολυgooglαρισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αντιγήρανση (βάζοντας μέσα και μερικές από αυτές που κάνετε σε εμένα) και μέσα από ένα γρήγορο και σύντομο βίντεο δίνω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, με σκοπό να σας οπλίσω για να σταθείτε κι εσείς δυναμικά απέναντι στην επέλαση του χρόνου. 

Θα το δεις πολύ σύντομα..

Έως τότε, σκέψου ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο θέμα του Beauty School και στείλε το μας στο Instagram @missbloomgr!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY SCHOOL

Dior Backstage
Beauty School23 Ιουλίου 2018

Η beauty editor μεταμορφώνεται σε Bella Hadid! Μάθε πώς…

Δες το βίντεο και αντίγραψε το μακιγιάζ της Bella Hadid, που έκανε την beauty editor να της μοιάζει πολύ! Φυσικά, όλα αυτά χάρη στη σειρά Dior Backstage

Dior Backstage
Beauty School04 Ιουλίου 2018

Μόλις γνωρίσαμε την πιο hot σειρά καλλυντικών αυτή τη στιγμή και να τι έχουμε να σου πούμε

Έρχεται super video με όλα όσα θέλεις να ξέρεις γι' αυτήν!

Αγίου Πνεύματος
Beauty School24 Μαΐου 2018

Φεύγεις για το τριήμερο; Είναι 5 και είναι τα μόνα προϊόντα που θα πάρεις μαζί σου!

Η εξόρμηση του Αγίου Πνεύματος διαφέρει από τις άλλες γιατί αποτελεί την πρώτη σου επαφή με τον ήλιο και οι ανάγκες της επιδερμίδας σου είναι διαφορετικές

Best of network