Follow us

No make up look | το νέο trend!

Μάθε περισσότερα για την hot τάση του nude look που επικρατεί!

nuxegreece_119710015_1563700573829655_234213275690883745_n nuxe

Αποκλείεται να μην έχεις προσέξει την it τάση που κυριαρχεί τελευταία: το no make up look! Μια τάση που μας ήρθε από τις πασαρέλες, αφού πασίγνωστοι make up artists την προτιμούν ανά τον κόσμο, θέλοντας να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά και λάμψη των μοντέλων. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι πιο επίκαιρη, ιδίως αυτή την εποχή που φοράμε μάσκες και καλό είναι να αποφεύγουμε το βαρύ μακιγιάζ. Προσωπικά, στηρίζω πολύ αυτό το νέο "κίνημα", ως φανατική οπαδός του nude και φυσικού look!

Πιστή στο δημοφιλές αυτό trend είναι και η Nuxe, που πρόσφατα λάνσαρε μια νέα καμπάνια θέλοντας να υμνήσει τη φυσική ομορφιά και να μας καλέσει να αγαπήσουμε το "γυμνό" μας πρόσωπο, όπως δηλαδή είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στην καμπάνια αυτή, που έχει την υπογραφή SelfLove.SkinLove, ανταποκρίθηκαν και πολλές αγαπημένες Ελληνίδες influencers που τόλμησαν να φωτογραφηθούν χωρίς μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τη φυσική τους λάμψη και γοητεία.

Με το σύνθημα #gonude, οι πανέμορφες κοπέλες εμφανίζονται φορώντας μόνο ένα προϊόν, το ξεχωριστό και πολυαναμενόμενο 5-in-one Multi-Perfection Smoothing Primer. Ένα θαυματουργό primer που απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες 25+ και φροντίζει για τα ορατά σημάδια που προκαλεί ο σύγχρονος και -ομολογουμένως κουραστικός -τρόπος ζωής μας.

Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δες παρακάτω ποιες αποδέχτηκαν το challenge, αποδεικνύντας ότι δεν χρειάζεσαι καθόλου μακιγιάζ για να δείξεις λαμπερή και όμορφη!

Τι προσφέρει το primer στο δέρμα μου;

Το αγαπάμε πολύ γιατί χαρίζει φυσική ματ όψη και λεία επιδερμίδα ενώ μειώνει άμεσα τους διεσταλμένους πόρους για τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς make up. Οι ατέλειες γίνονται λιγότερο ορατές και πραγματικά δεν χρειάζεσαι κανένα foundation!

Ποια είναι η αντιγηραντική σειρά Crème Prodigieuse® boost

Στην ουσία, το εν λόγω primer ήρθε να συμπληρώσει την επιτυχημένη σειρά της Nuxe αποτελώντας το έκτο προϊόν της συλλογής για αντιγήρανση και φυσική λάμψη. Έξι αγαπημένα προϊόντα με πολλαπλή δράση και αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα γιασεμιού, που ήρθαν για να καταπολεμήσουν τη φθορά του χρόνου αλλά και του αστικού περιβάλλοντος, και κυρίως, για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά της γυναίκας, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται! Από αυτά ξεχωρίζουμε το Night Recovery oil balm Crème Prodigieuse για τέλεια ξεκούραστη επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και φυσικά το Multi-correction eye balm gel Crème Prodigieuse για ενυδάτωση της πολύ ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια.

Ακόμα να σε πείσουμε να... go nude?

Ανακάλυψε την αγαπημένη σειρά της Nuxe στα φαρμακεία.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram @nuxegreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ