Follow us

Τι ζώδιο είσαι; Βρες ποιο προϊόν μακιγιάζ σού ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Η essence πρωτοτυπεί και λανσάρει τη συλλεκτική σειρά "My POWER is ..." εμπνευσμένη από τα 4 στοιχεία της φύσης: φωτιά, νερό, γη και αέρας.

Beautiful Young Woman with Clean Fresh Skin touching own face. Facial treatment iStock

Ήρθε η νέα χρονιά, κι εσύ ψάχνεις τρόπους να ανανεωθείς; Τότε δεν υπάρχει καλύτερο από το να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου μερικά (ή όλα) από τα προϊόντα της νέας συλλογής καλλυντικών Essence.

Το brand essence λανσάρει τη συλλεκτική σειρά "My POWER is ..." εμπνευσμένη από τα 4 στοιχεία της φύσης: φωτιά, νερό, γη και αέρας. Με τα χρώματα και τα συστατικά τους, οι τέσσερις αντίστοιχες παλέτες σκιών, τα ενυδατικά primer σε μορφή σπρέι και τα κραγιόν θυμίζουν τη δύναμη της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα αλλά και την εξαιρετική τους επίδραση στα δώδεκα σημάδια του ζωδιακού κύκλου.

Έτσι λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχει μια αντίστοιχη παλέτα σκιών, primer mist και κραγιόν που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Αν είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης:

Τότε ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς και πιθανόν το κόκκινο να είναι το αγαπημένο σου χρώμα. Η παλέτα σκιών FiRe είναι η καταλληλότερη για σένα, με τις έντονες ζεστές πορτοκαλί και κοκκινωπές καφέ αποχρώσεις της. Το βαθύ σκούρο κόκκινο matte lipstick θα χαρίσει ένα έντονο ματ φινίρισμα και θα σε εντυπωσιάσει με τη μακράς διαρκείας σύστασή του.

Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύες:

Τότε οι μπλε και τιρκουάζ αποχρώσεις παλέτας σκιών WateR εκφράζουν το συναισθηματικό σου βάθος ενώ το φωτεινό κόκκινο-ροζ ματ κραγιόν της σειράς θα σε εκπλήξει.

Αν είσαι Ταύρος, Παρθένος ή Τοξότης:

Πιθανότατα είσαι προσγειωμένη, πιστή και συγκεντρωμένη. Ο μοναδικός πράσινος τόνος και οι φυσικές γήινες αποχρώσεις της παλέτας σκιών EaRth αντιπροσωπεύουν αυτά τα τυπικά χαρακτηριστικά σου, και φυσικά η ζεστή γήινη απόχρωση του matt lipstick essence σε εκφράζει απόλυτα.

Αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος:

Είσαι έξυπνη, περίεργη και ανεξάρτητη - τόσο το εντυπωσιακό χρυσό χρώμα της όσο και οι διακριτικές nude αποχρώσεις της παλέτας σκιών AiR δημιουργήθηκαν για σένα. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση του μούρου.

My POWER ishydrate & prime mist

Τα τέσσερα hydrate & prime mists ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα και παράλληλα την προετοιμάζουν για το μακιγιάζ. Κάθε ένα έχει ένα ξεχωριστό άρωμα που ταιριάζει με το στοιχείο της φύσης που αυτό αντιπροσωπεύει, ενώ οι πολύτιμοι λίθοι που περιέχει έχουν μία θετική επίδραση στη διάθεσή σου.

Τα hydrate & prime mists FiRe, WateR, EaRth και aiR ήρθαν για να σε χαλαρώσουν, φροντίζοντας για την επιδερμίδα σου στο έπακρο.

Θα τα βρεις διαθέσιμα από τα τέλη Ιανουαρίου 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ