Ομορφιά : Best Buys10 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Αυτό το highlighter είναι το 1ο σε πωλήσεις στην Αμερική (το βρίσκεις και στην Ελλάδα!)

Κι όμως, υπάρχει το καλύτερο highlighter

το καλύτερο highlighter

Ψάχνεις το καλύτερο. Αυτό που έχει τέλεια απόδοση, δεν υπογραμμίζει τις ατέλειες σου, ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και έχει διάρκεια. Ψάχνεις δηλαδή ένα διαστημικό highlighter. Η μήπως αυτό όντως υπάρχει και το ξέρουν καλά η Αμερικανές που το έχουν και στην κορυφή της λίστας πωλήσεων;

Αν θέλεις την γνώμη μου, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τα κορίτσια εκεί, μιας και για εμένα αποτελεί μία σούπερ επιλογή. Αλλά επειδή πολύ μίλησα άσε με να σου αποκαλύψω ποιο είναι το καλύτερο highlighter αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το δυναμικό αγοραστικό κοινό της Αμερικής.

Ποιο είναι το καλύτερο highlighter;

Το Becca Shimmering Skin Perfector Pressed highlighter είναι το Νο1 σε πωλήσεις και θεωρείται το πιο τέλειο προϊόν για την δουλειά του, σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η The NPD Group.

Βάλε το σαν highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου, σαν σκιά, για λάμψη στην εσωτερική κόγχη του ματιού, σαν έξτρα όγκο στη μέση των χειλιών, σαν σούπερ σέξι πινελιά στο ντεκολτέ.

Όπου και να το βάλεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι η λάμψη του θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Και για να μην λες ότι σε αφήνουμε έτσι και σου προτείνουμε πράγματα που δεν έχουμε στην Ελλάδα, όοοοοχι, αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο στα Sephora.gr και στα καταστήματα Sephora και κυκλοφορεί σε άπειρες αποχρώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best of network