Ομορφιά : Best Buys16 ΜΑΪΟΥ, 2016

Αναζητώ την ιδανική αντιγηραντική κρέμα, μόνο για τις δικές μου ανάγκες: Η beauty editor προτείνει

Βρήκαμε μια κρέμα για κάθε μοναδική ανάγκη του δέρματός σου

Αναζητώ την ιδανική αντιγηραντική κρέμα, μόνο για τις δικές μου ανάγκες: Η beauty editor προτείνει

Η δουλειά μιας beauty editor είναι αρκετά δύσκολη. Και δεν μιλάω για το κομμάτι που η ίδια έχει μεταξύ άλλων την χαρά να λαμβάνει όλα τα beauty λανσαρίσματα, εμπλουτίζοντας το νεσεσέρ και το boudoir της με τον πιο ακούραστο τρόπο.

Σε τι αναφέρομαι; Στο κομμάτι των ερωτήσεων και των απαντήσεων. Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη.  Λόγω επαγγέλματος θεωρείται η γυναίκα που ξέρει τα πάντα για την ομορφιά με αποτέλεσμα να γίνεται ο στόχος φίλων, συγγενών και συνεργατών, που την κατακλύζουν με ερωτήσεις, από την πιο απλή, όπως για παράδειγμα «ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ του καλοκαιριού;» (χρώμα, κορίτσια, πολύ χρώμα), μέχρι «Γιατί μου εμφανίστηκε αυτό το σπυράκι;» και «Τι θα κάνω με αυτή τη λεπτή γραμμή στο μέτωπό μου;».

Αυτός, λοιπόν, είναι ο τομέας στον οποίο πρέπει να δείξει περισσότερη προσοχή. Γιατί αν η κυρία που ρώτησε εμφανιστεί με φούξια κραγιόν και μπλε σκιά, το κακό είναι μικρό, αλλά τι γίνεται όταν η προτεινόμενη κρέμα δεν καλύπτει τελικά τις δικές της μοναδικές ανάγκες;

Σε αυτή τη θέση έρχομαι αρκετά συχνά ενώ πρόσφατα η editor in chief του missbloom.gr Ελένη Στασινοπούλου ζήτησε τη γνώμη μου πάνω σε ένα πολύ λεπτό ζήτημα, αυτό της αντιγήρανσης.

«Θέλω μια κρέμα που να μου προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα μου» μου είπε και εγώ ευτυχώς δεν χρειάστηκε να έρθω σε δύσκολη θέση γιατί είχα να της προτείνω αυτό ακριβώς που ήθελε, την Revitalizing Supreme Global Anti- Aging Creme της Estée Lauder, μια κρέμα για όλες τις ανάγκες, που λειτουργεί ως ο «Κεντρικός Διακόπτης» που ανοίγει πολλαπλούς διαύλους αντιμετώπισης της γήρανσης που οδηγούν σε μια όμορφα αναζωογονημένη εμφάνιση του δέρματος.

Και ναι, ήταν η ιδανική πρόταση.

~cck vnull @ 3/10/2011 @ 4:58 PM~cck v1 @ 3/11/2011 @ 10:00 AM~khm v2 @ 3/15/2011 @ 2:52 PM~khm v3 @ 3/16/2011 @ 12:48 PM~cck v4 @ 3/17/2011 @ 8:54AM~cck v5 @ 3/17/2011 @ 12:22 PM~cck v6 @ 3/17/2011 @ 2:51 PM~cck v7 @ 3/21/2011 @ 3:27 PM~cck v8 @ 3/24/2011 @ 9:46 AM

Γιατί καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα αρχίζει να αποκτά την αίσθηση της ξηρότητας, χάνει τη νεανική του λάμψη, και οι ανάγκες του συνεχώς μεταβάλλονται.

Ωστόσο, οι ανάγκες κάθε γυναίκες είναι διαφορετικές. Με την Revitalizing Supreme Global Anti- Aging Creme της Estée Lauder καλύφθηκε η ανάγκη που είχε η κάθε γυναίκα για ένα προϊόν που θα είναι σε θέση να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις νέες και ολοένα εναλασσόμενες απαιτήσεις της εκάστοτε επιδερμίδας, βοηθώντας στην αναζωογόνηση της φυσικής ιδιότητας του δέρματος να αντιστέκεται στα κύρια σημάδια γήρανσης.

Τι είπα στην Eλένη Στασινοπούλου ότι θα παρατηρήσει σε 4 εβδομάδες από τώρα;

  • Μια πιο σφριγηλή, απαλή και φωτεινή εμφάνιση.
  • Ανανεωμένο δέρμα
  • Ενυδατωμένη και άνετη επιδερμίδα χωρίς λιπαρότητάok 3

Νομίζω μετά από αυτό θα με ευχαριστεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS