Ομορφιά : Best Buys06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Η αγάπη σπάει όλους τους κανόνες όπως και αυτό το νέο άρωμα. Θέλεις να μάθεις ποιο είναι;

Εκθαμβωτικό. Ανατρεπτικό. Ανέμελο.

έρωτα

Εκθαμβωτικό. Ανατρεπτικό. Ανέμελο. Η Estée Lauder παρουσιάζει το Beautiful Belle, ένα νέο άρωμα εμπνευσμένο από τη σύγχρονη γυναίκα που θέτει τους δικούς της κανόνες στη ζωή και τον έρωτα. Αντανακλώντας τη μαγεία του έρωτα – τις πρώτες αμήχανες στιγμές της έλξης, τον κατεγιστικό ρομαντισμό και την «αιώνια υπόσχεση» – το Beautiful Belle είναι ένα υπέροχο, πλούσιο floral oriental άρωμα, που που δεν ξεχνιέται ποτέ, όπως ακριβώς και η γυναίκα που το φοράει.

Η αγάπη σπάει όλους τους κανόνες όπως και αυτό το νέο άρωμα. Θέλεις να μάθεις ποιο είναι;

Μία νέα προσθήκη στον χώρο της ομορφιάς, το Beautiful Belle αντιπροσωπεύει την παιχνιδιάρικη διάθεση της ερωτεύσιμης σύγχρονης γυναίκας, που ανατρέπει τους κανόνες. Το Beautiful BELLE αντανακλά την λάμψη της σύγχρονης θηλυκότητας. Παραπέμπει σε μία αξέχαστη σύγχρονη ιστορία αγάπης, και το εθιστικό floral oriental άρωμα αναδύεται σε ξεχωριστά κεφάλαια που διηγούνται μια ιστορία ευτυχίας, ρομαντισμού και αποπλάνησης, στοιχεία που αποπνέει αυτό το σαγηνευτικό signature άρωμα.

Με την πρώτη της εμφάνιση σε καμπάνια αρώματος, η Grace Elizabeth είναι η Beautiful Belle. Ρομαντική, ανέμελη και με μια δόση πρόκλησης μας δίνει τον ορισμό της όμορφης σύγχρονης νύφης. Για αυτήν, η αγάπη ανατρέπει όλους τους κανόνες. Αλλάζει το πώς νιώθει, το πώς φαίνεται, το πώς αλληλεπιδρά με τον κόσμο. Η αγάπη ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή της. Μεταμορφωμένη από την λάμψη, την αγάπη, τις απεριόριστες δυανατότητες του μέλλοντος. Ο κόσμος της ανήκει.

Η αγάπη σπάει όλους τους κανόνες όπως και αυτό το νέο άρωμα. Θέλεις να μάθεις ποιο είναι;

Η ταινία και η καμπάνια για το Beautiful Belle ενσαρκώνουν την ουσία της ανεξάρτητης νύφης του σήμερα. Εμπνευσμένη από τους αιώνιους κανόνες της αγάπης και του ρομαντισμού – αλλά με μια μοντέρνα ματιά, αυτή η καμπάνια βασίστηκε σε όραμα του Matthew Parr, Senior Vice President, Global Creative, της Estée Lauder, ενώ σκηνοθετήθηκε και φωτογραφήθηκε από την Floria Sigismondi στο Los Angeles, στην Καλιφόρνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS