Ομορφιά : Best Buys12 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2018

Και τώρα κάτσε: σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπεία θρέψης, όλα σε ένα! Λιποθύμησες;

Για 100% πιο δυνατά μαλλιά!

Pantene

Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και πώς να μην γίνει αφού το Pantene είναι στη ζωή μας και έχει βάλει σκοπό να κάνει τη ζωή της γυναίκας πιο εύκολη και απλή και τα μαλλιά της υγιή και πολύ δυνατά!

3 σε 1 σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και θεραπεία θρέψης, όλα σε ένα!

Γίνεται; Γίνεται!

Μετά την επιτυχία του Νέου Pantene, του πρώτο σαμπουάν που εμπλουτίζει τα μαλλιά με θρεπτικά συστατικά Pro-V, το Pantene λανσάρει τώρα το νέο 3 σε 1, παρέχοντας ταυτόχρονα σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και εντατική φροντίδα σε ένα μόνο βήμα – για 100% πιο δυνατά μαλλιά!

Πρέπει να το παραδεχτείς, πολύ συχνά παραλείπεις τη θεραπεία θρέψης, ακόμη και τη μαλακτική κρέμα, όταν οι χρονικοί περιορισμοί της καθημερινότητας υπερέχουν έναντι της περιποίησης των μαλλιών σου.

Ωστόσο, το Pantene γνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζει τόσο η εντατική φροντίδα όσο και η μαλακτική κρέμα στο να φαίνονται τα μαλλιά σας υγιή, με ελαστικότητα και λάμψη!

Περισσότερες από 30 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη χρησιμοποιούν 2 σε 1 σαμπουάν-μαλακτική κρέμα για να εξοικονομούν χρόνο και το ένα τέταρτο των γυναικών που χρησιμοποιούν 2 σε 1 πιστεύουν ότι τους λείπει ελαστικότητα. Ευτυχώς, το Pantene ήρθε να τους δώσει τη λύση με το πρωτοποριακό 3 σε 1!

Αυτός ο νέος «σύμμαχος» των μαλλιών περιέχει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα ΚΑΙ θεραπεία, προσφέροντας πρόσθετα θρεπτικά συστατικά για δύναμη και λάμψη σε ένα μόνο βήμα – ιδανικό για τους χρονικούς περιορισμούς της καθημερινότητας.

Η νέα επαναστατική φόρμουλα σαμπουάν του Pantene προχωράει πιο πέρα από τον καθαρισμό. Εισάγει το κατοχυρωμένο, πλούσιο σε λιπίδια, θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blends™, στον πυρήνα της τρίχας, επιτυγχάνοντας ενδυνάμωση από τη ρίζα. Η ενσωματωμένη μαλακτική κρέμα αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό με το σαμπουάν, για πλούσια και γερά μαλλιά χωρίς βάρος. Τέλος, το 3 σε 1 παρέχει θεραπεία για πιο γερά, εμφανώς υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Αυτό δεν ήθελες; Αυτό θα πετύχεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

face mist
Best Buys18 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιος είπε ότι το face mist είναι μόνο για το καλοκαίρι;

Η σωστή beauty ρουτίνα περιλαμβάνει ένα face mist όποια και αν είναι η εποχή

beauty εμμονές
Best Buys12 Σεπτεμβρίου 2018

Οι 5 beauty εμμονές μας γι' αυτή την εβδομάδα

Δες όλες τις επιλογές που έκανε η beauty editor

Kim Kardashian
Best Buys10 Σεπτεμβρίου 2018

Τα πιο λατρεμένα καλλυντικά της Kim Kardashian (και όχι μόνο!) έρχονται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην Ελλάδα

Το πιο αγαπημένο brand των celebs, make up artists και beauty lovers είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα και ορίστε τι σου προτείνουμε να αγοράσεις

foundations για το λιπαρό δέρμα
Best Buys04 Σεπτεμβρίου 2018

Τα καλύτερα foundations για το λιπαρό δέρμα!

Εδώ λοιπόν θα βρεις την πλήρη λίστα!

Best of network