Ομορφιά : Best Buys28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Κραγιόν με άρωμα | Πού θα βρεις το πιο τέλειο beauty gadget

Μία νέα σειρά από κόκκινα κραγιόν που θα σε ενθουσιάσει

κόκκινο κραγιόν για καστανές

«Για μία γυναίκα, η αναζήτηση του τέλειου Κόκκινου είναι το ίδιο σημαντική όσο και η αναζήτηση του τέλειου αρώματος. Μόλις το βρει, γίνεται η υπογραφή της», εξηγεί ο Kilian Hennessy, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του KILIAN.

Αυτή είναι η σκεπτική πίσω από τη νέα σειρά LE ROUGE PARFUM, την πρώτη σειρά κραγιόν με άρωμα του brand KILIAN, μία πολυτελή συλλογή έξι εμβληματικών κόκκινων αποχρώσεων, όλες διαθέσιμες σε ματ και σατινέ υφές, λαχταριστά αρωματισμένες από τον KILIAN.

Ο Kilian Hennessy αισθάνθηκε πως ήταν η σωστή στιγμή να εστιάσει σε αυτό το διαχρονικό και τολμηρό makeup essential. Τονίζει τη διαρκή αναζήτηση για το απόλυτο μέσο αποπλάνησης που πρέπει να αποτελεί κομμάτι κάθε γυναικείου μακιγιάζ: το τέλειο κόκκινο.

κόκκινο κραγιόν για καστανές

Όταν βρει το ιδανικό, γίνεται ένα με εκείνη και την κάνει να νιώθει αισθησιακή. Μετατρέπεται στην ‘πανοπλία’ της και στο κρυφό όπλο που ενισχύει τον ερωτισμό της. Τα τέλεια κόκκινα χείλη είναι απόλυτα συναρπαστικά στην όψη, στην αίσθηση, στην όσφρηση και, εάν όλα πάνε σωστά στο παιχνίδι της αγάπης, και στη γεύση.

Έξι αποχρώσεις του κόκκινου, δαιμόνια αθώες, έχουν επιλεχθεί χάρη στην ξεχωριστή δυναμική τους. Όλες οι αποχρώσεις είναι διαθέσιμες σε ματ και σατινέ υφές, δημιουργώντας τολμηρά looks για την ημέρα και συνθέτοντας δραματικές εντάσεις για το βράδυ.

Η συλλογή περιλαμβάνει από αθώες μέχρι πονηρές επιλογές, αποτελώντας μία μοναδική ευκαιρία για κάθε γυναίκα να ανακαλύψει εκείνο το Κόκκινο που συνθέτει τις φαντασιώσεις της, φλερτάροντας με το φως ή αγκαλιάζοντας το σκοτάδι:

Η φιλοδοξία του brand KILIAN να κάνει το άρωμα ορατό, σε όλο το μεγαλείο της, μετατρέποντας το κραγιόν σε ένα έργο τέχνης, σε ένα πολύτιμο φυλαχτό για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μαύρη συσκευασία από λάκα, διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα,  αποτελεί από μόνη της ένα αισθησιακό αξεσουάρ, ένα πανέμορφο και πολυτελές όπλο αποπλάνησης.

κόκκινο κραγιόν για καστανές

Τα σημεία πώλησης της μάρκας KILIAN είναι: στο πολυκατάστημα Αttica που βρίσκεται στο Golden Hall & στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, στο Hondos Center στη Μύκονο και online στο atticabeauty.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best of network