Ομορφιά : Best Buys07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Ποια είναι η αλλαγή που σε προτρέπουμε να τώρα που μπήκε το 2019

Θα σε ανανεώσει, είναι σίγουρο

άρωμα

Αυτή η στιγμή είναι και η καλύτερη αν θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή. Κάθε πρώτη του χρόνου θέτεις τους δικούς σου στόχους για τη νέα χρονιά και έτσι, γεμάτη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ξεκινάς δυναμικά!

Θα ήθελες, λοιπόν, να κάνεις και μία νέα αρχή σε ότι αφορά τον τρόπο μου μυρίζεις;

Ποια είναι η αλλαγή που σε προτρέπουμε να τώρα που μπήκε το 2019

Ένα νέο άρωμα σε προκαλεί να το πετύχεις. Ο Philippe Starck παρουσιάζει το νέο Peaude Lumière Magique, ένα «άρωμα που αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία, που μας μεταφέρει σε ένα νέο, καινούριο κόσμο».

Μιλάμε για ένα φρέσκο floral άρωμα, με νότες από εσπεριδοειδή και πιπέρι που αποτυπώνει το εκτυφλωτικό φως. «Το νέο γυναικείο άρωμα Peaude Lumière Magique μπορεί φαινομενικά να είναι ένα ακόμη άρωμα, όμως διαθέτει μια ξεχωριστή ιδιότητα: δίνει φως στη ζωή, αποτελώντας ένα όραμα ευτυχίας, ένα μέρος φωτεινό που αποτε

Ποια είναι η αλλαγή που σε προτρέπουμε να τώρα που μπήκε το 2019

λεί θαύμα» αναφέρει ο Philippe Starck.

Πρόκειται για ένα άρωμα που απευθύνεται στη γυναίκα που αντιμετωπίζει τη ζωή, τη δική της ζωή. Τα όνειρα της, είναι το μέλλον της. Εκθαμβωτική και κατέχοντας μια θεϊκή ιδιότητα, κατευθύνεται προς ένα ευτυχισμένο μέλλον που μοιάζει με μια όμορφη εμπειρία, μια απροσδόκητη περίοδο πίστης.

Κάνε το δικό σου στο www.atticabeauty.gr

Είσαι έτοιμη, μαζί με τη νέα χρονιά να αλλάξεις και άρωμα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best of network