Ομορφιά : Best Buys08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Το gadget με το οποίο θα δεις τη φροντίδα προσώπου με άλλο μάτι

Τρία νέα λανσαρίσματα για τη φροντίδα των ματιών θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για τις μάσκες.

Και ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι το trend με τις μάσκες είναι ήδη ξεπερασμένο, τρία νέα λανσαρίσματα με μάσκες ματιών έρχονται για να μας αποδείξουν ότι οι θεραπείες αυτές όχι μόνο δεν είναι ξεπερασμένες, αλλά και απολύτως απαραίτητες.

Όταν λοιπόν κάνεις μάσκα προσώπου, θυμάσαι να φροντίσεις και την πιο ευαίσθητη και ευάλωτη περιοχή; Ο φόρτος εργασίας, το άγχος και οι άυπνες νύχτες είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους εμφανίζονται οι ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Και ενώ για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τα σημάδια της κούρασης και της γήρανσης έχεις επιστρατεύσει μια σειρά από πολύτιμους στρατιώτες (ορούς και κρέμες ματιών), υπάρχουν κάποιες μέρες που χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικό: χρειάζεσαι μια μάσκα για τα μάτια.

Μάσκα ματιών για άμεση σύσφιξη Black Tea Κορρές

Πρόκειται για μια κρεμώδη μάσκα, η οποία στηρίζει την αποτελεσματικότητά της στο ένζυμο από μαύρο τσάι που καταπραΰνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, στο εκχύλισμα βρώμης που συσφίγγει και τονώνει καθώς και στο βούτυρο karite και το έλαιο jojoba που προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη.

Μάσκα σε μορφή patches Micro Hyalu Patches, Vichy

Μιμούνται τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι δερματολόγοι με χρήση μικροβελόνων, διαχέοντας καθαρό υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης στο βάθος του δέρματος. Κάθε patch έχει 160 μικροκώνους στερεοποιημένου υαλουρονικού οξέος που διαχέονται στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το επόμενο πρωί το περίγραμμα των ματιών είναι αναζωογονημένο και γεμάτο φρεσκάδα. Θέλεις και ένα tip: τα patches αυτά είναι θαυματουργά και για τις ρινοπαρειακές ρυτίδες.

Ενυδατική μάσκα ματιών Moisturizing Reviving Eye Mask, Clarins.

Μειώνει τους μαύρους κύκλους, απαλύνει τις γραμμές και ελαχιστοποιεί τα σημάδια της κούρασης. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς 10 λεπτά ως ένα express boost που θα δώσει λάμψη στην περιοχή των ματιών αλλά και ως μια εντατική θεραπεία, αφήνοντάς την όλο το βράδυ.

Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on https://christinamyprincess.wordpress.com/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best of network