Ομορφιά05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Brow Crown για να γίνεις και εσύ η βασίλισσα των φρυδιών!

Κορώνες στα φρύδια για τις πιο αμετανόητες ντίβες!

Brow Crown για να γίνεις και εσύ η βασίλισσα των φρυδιών!

Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό του 2017. Και επειδή θέλω να κρατήσω μόνο τις καλές στιγμές σε αυτές δε μπορώ να μην συμπεριλάβω όλα τα trends στα φρύδια που είδαμε την περασμένη χρονιά. Φρύδια με κύματα που μας θύμιζαν καλοκαίρι… και μας έφερναν ναυτία, φρύδια σαν συρματόπλεγμα που δεν υιοθετήσαμε, αλλά τουλάχιστον γελάσαμε και τέλος, χρυσά με glitter φρύδια, γιατί ή είσαι glam queen ή δεν είσαι!

Μήπως τελικά δεν είσαι;

Μπορεί τα χρυσά φρύδια να είχαν μία όψη πολυτέλειας αλλά ίσως δεν ήταν αρκετά για να σου δώσουν τον τίτλο της “Brow Queen“. Γι’ αυτό και η 18χρονη Sofie Petersen αποφάσισε να γίνει βασίλισσα των φρυδιών με το να σχηματίσει με τις τρίχες των φρυδιών της μία κορόνα. Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του φρυδιού της με το αποτέλεσμα!

brow crown

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Η Sofia δήλωσε: “Πολλές φορές, ξεκινάω να κάνω πράγματα χωρίς να τα σκέφτομαι ιδιαίτερα. Έτσι την ώρα που χτένιζα τα φρύδια μου προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να δω τι θα βγει, παρατήρησα κάτι που μου θύμισε κορώνα. Κοίταξα στο γραφείο μου και είδα κάποια αυτοκόλλητα στρασάκια και εκεί μου ήρθε η όλη ιδέα!”

can't wait to wear this look for christmas

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Sofia δεν άργησαν να έρθουν  αφού η ίδια έχει παρελθόν με το να δημιουργεί creepy σχέδια στα φρύδια αλλά και στις βλεφαρίδες της. Οι fans της, ονόμασαν αυτό που έκανε “τέχνη”, καθώς ένας χρήστης έγραψε: “Bλέπω πάρα πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να κάνουν μόδα το “anti-brow trend” αλλά πραγματικά το δικό σου σχέδιο είναι απλά τέχνη!”. Μια follower ακόμη πρότεινε σε μία φίλη της να κάνει την κορώνα στα φρύδια της για τον γάμο της – bride queen! To συμπέρασμα είναι ότι το instagram δε θα σταματήσει ποτέ να μας ξαφνιάζει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network