Follow us

Διαγωνισμός | Κέρδισε ένα από τα 5 αρώματα Idôle της Lancôme

Αυτά κι αν είναι καλά νέα! Δες πώς μπορείς να πάρεις μέρος

lancomeofficial_101471704_714524762639417_8532229416291865095_n

Αυτό το καλοκαίρι, δύο πράγματα είναι απολύτως σίγουρα. Το πρώτο ότι θα περάσουμε σούπερ, χωρίς έγνοιες και δεύτερες σκέψεις, και το δεύτερο ότι δεν θα αποχωριστούμε ούτε λεπτό το άρωμά μας.

Αν είσαι ήδη φανατική του πιο cool αρώματος της Lancôme, του Idôle, τότε μάλλον αντιλαμβάνεσαι πώς νιώθουμε. Αν όμως δεν το έχεις μυρίσει ακόμα και αν τυχαίνει να μην έχεις βρει και το ιδανικό άρωμα για την εποχή αυτή, τότε όχι μόνο σου το προτείνουμε αλλά σου το κάνουμε και δώρο!

Tο Idôle είναι το άρωμα της αυτοπεποίθησης και της σύγχρονης θηλυκότητας. Είναι αυτό που απευθύνεται σε όλες τις δυναμικές γυναίκες που διεκδικούν και ξέρουν να χαράσουν την δική τους πορεία.

Αυτό που κάνει το άρωμα να ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, είναι το τόσο ξεχωριστό μπουκάλι του, που είναι σαν το κινητό σου, και χωράει πραγματικά παντού!

Και επειδή, είμαστε σίγουρες ότι σε έχουμε πείσει ότι αυτό το άρωμα αξίζει μία θέση στο boudoir σου, δες πώς μπορείς να το κερδίσεις.

Πήγαινε τώρα στον λογαριασμό του Missbloom στο Instagram @missbloomgr, βρες το παρακάτω ποστ και λάβε μέρος στον πιο τέλειο καλοκαιρινό διαγωνισμό!

Δες τους όρους συμμετοχής στη σελίδα 2

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 22/6/2020 έως τις 29/6/2020.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/6/2020 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.