Follow us

Δοκιμάσαμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο laser αποτρίχωσης

Τι λάθος κάνεις και δεν έχεις αποτελέσμα; Ανακαλύψαμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο και σου την κάνουμε δώρο (hint: χωρίς κλήρωση, δηλαδή όλες κερδίζουν)

shutterstock_186545924

Συνιστά το hot ζήτημα της περιόδου. Ποιο; Μα πώς θα απαλλαχτείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα λίγο πριν κάνεις την εμφάνισή σου στην παραλία. Φυσικά ο πιο διαδεδομένος τρόπος είναι η laser αποτρίχωση, που υπόσχεται ένα μόνιμο και οριστικό αποτέλεσμα.

Όμως, πόσο μόνιμο και οριστικό αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις όταν δεν χρησιμοποιείται η σωστή μέθοδος; Με αυτή την ερώτηση στο μυαλό μου, επισκέφτηκα τον χώρο του Hairless, ενός κέντρου αποτρίχωσης που υπόσχεται να σου προσφέρει αυτό που τόσο επιθυμείς!

Η επίσκεψή μου εκεί ξεκίνησε με μία σύντομη κουβέντα με την ειδικό, η οποία θέλησε για αρχή, και πριν ξεκινήσω τις ερωτήσεις μου, να μου εξηγήσει μερικά... facts σχετικά με την laser αποτρίχωση:

  • Πριν από όλα, λοιπόν, μου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ένα και μοναδικό “μαγικό” laser που να ανταποκρίνεται με την ίδια επιτυχία σε όλες τις περιπτώσεις ανθρώπων, σε όλους τους φωτότυπους και σε όλα τα σημεία του σώματος. Γι' αυτό και πολύ συχνά, ακόμα και μετά από αρκετές συνεδρίες, η τριχοφυΐα επιμένει.
  • Έπειτα, η τριχοφυΐα είναι ένα πραγματικά δύσκολο αισθητικό πρόβλημα, καθώς για να την αντιμετωπίσουμε με επιτυχία πρέπει να ξέρουμε πώς, πότε και πόσο συχνά πρέπει να “χτυπάμε” το κάθε τριχοθυλάκιο!
  • Επίσης, πρέπει να γνωρίζουμε με ποια σειρά και πόσες φορές θα χρησιμοποιήσουμε κάθε laser, καθώς και πότε θα καταφεύγουμε σε συνδυαστικές μεθόδους. Με άλλα λόγια, η υπόθεση “τρίχα” είναι πολύ πιο πολύπλοκη από όσο φανταζόμαστε.Και εκεί απογοητεύτηκα και σκέφτηκα: Μα ποια τελικά είναι η λύση; Και η απάντηση ήταν μπροστά μου. Το Hairless, το οποίο ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά, συνδυάζοντας 6 διαφορετικές μέθοδοι για να προσφέρουν ένα προσωποποιημένο και οριστικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης! Δοκιμάσαμε την πιο αποτελεσματική μέθοδο laser αποτρίχωσης

Επειδή κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και δεν γίνεται όλες να έχουν το ίδιο πλάνο αποτρίχωσης!

Τι πρέπει να κάνεις;

Να επισκεφτείς αμέσως τον χώρο του Hairless. Οι απόλυτα εξειδικευμένοι συνεργάτες, καταρτίζουν το εξατομικευμένο πλάνο αποκλειστικά για εσένα, αφού πραγματοποιήσουν μία σειρά διαγνωστικών τεστ (μέτρηση φωτότυπου, ανάλυση τριχοθυλακίου, δερματογραφία κ.α.) ώστε να καθορίσουν τις μεθόδους που ανταποκρίνονται στη δική σου περίπτωση! Παράλληλα αναλύονται διάφοροι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην τριχοφυΐα, όπως το ορμονικό προφίλ, η περιοχή που μας ενδιαφέρει, οι μέθοδοι που έχετε ακολουθήσει στο παρελθόν κ.α.

Έτσι, έχοντας απόλυτη γνώση του προφίλ, καταρτίζεται το εξατομικευμένο πλάνο συνεδριών, που μπορεί να απαρτίζεται από 1 έως και 6 διαφορετικές μεθόδους συνδυαστικά κάθε φορά, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί κάθε τριχοθυλάκιο ξεχωριστά και άρα να επιτευχθεί ένα οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό και τι έκανε σε εμένα εντύπωση;

Δεν χρειάζεται να έχουν εμφανιστεί οι τρίχες για να πραγματοποιήσεις μία συνεδρία αποτρίχωσης! Απλά και με ακρίβεια, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του HAIRLESS® σε παρακολουθούν και σε κατευθύνουν τόσο για τη συχνότητα των συνεδριών, όσο και για τη μέθοδο που θα πρέπει να ακολουθήσεις στην επόμενη επίσκεψή σας για βέλτιστα αποτελέσματα.

Εγώ, λοιπόν, έκανα μία συνεδρία laser στις μασχάλες και περιμένω να δω τα αποτελέσματα, ενώ έχω ήδη κλείσει το επόμενο ραντεβού μου. Όσο για τα αποτελέσματα, σύντομα θα ξέρω!

Τι καλύτερο όμως από το να έχεις την δική σου άποψη;

Γι' αυτό το HAIRLESS® και το MissBloom.gr σού δίνουν εντελώς δωρεάν μία δοκιμαστική συνεδρία με την αποκλειστική μέθοδο HAIRLESS!

Όλες κερδίζουν, χωρίς κλήρωση!

Αν θέλεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό πήγαινε εδώ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής!

HAIRLESS®

AΘΗΝΑ Βασιλίσσης Σοφίας 54 Τηλ: 210 3232809 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τσιμισκή 27 Τηλ: 2310240010 info@hairless.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ