Ομορφιά07 ΜΑΪΟΥ, 2020

Επιχείρηση Ντους: Τα 4 λάθη που κάνεις και δεν το απολαμβάνεις

Τι λάθος κάνεις και ο πιο υπέροχος τρόπος να τα αποφύγεις για τα καλά!

καλύτερα γυναικεία αρώματα Άνοιξη 2020

Γυρίζεις στο σπίτι μετά από μια αρκετά δύσκολη ημέρα. Όλα όσα θέλεις είναι να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο, το οποίο εκτός από ηρεμία και χαλάρωση θα σου προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση αγγίγματος που θα σε συνοδεύει όλο το βράδυ.

Τι κάνεις όμως λάθος και συγκρατείς τον εαυτό σου ώστε να μην ευχαριστηθεί αυτή την τόσο σημαντική διαδικασία;

Δεν αφήνεσαι
Παρότι οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν και οι σκέψεις δεν περιορίζονται, οφείλεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου έστω και δέκα λεπτά ηρεμίας μακριά από όλα. Άφησε το κινητό σου εκτός του χώρου, βάλε χαλαρωτική μουσική, άναψε αρωματικά κεριά και απόλαυσε μια μαγική διαδικασία που θα σε ανανεώσει.

Δες επίσης: Πώς να βγάλεις την πιο τέλεια beauty φωτογραφία στο μπάνιο σου

Το αφήνεις για πιο μετά
Επιστρέφοντας στο σπίτι, κουβαλάς ακόμα στην πλάτη όλη τη φόρτιση της ημέρας, την κούραση και την ταλαιπωρία, με αποτέλεσμα να μην απολαύσεις καμία από τις υπόλοιπες δραστηριότητες που πρόκειται να κάνεις, όπως δουλειές στο σπίτι, μια κουβέντα με τον σύζυγό σου ή το παιχνίδι με τα παιδιά σου. Βάλε σαν στόχο να κάνεις ένα ντους απευθείας μετά την είσοδό σου στο σπίτι, προκειμένου να αποφορτιστείς και έπειτα όλα όσα κάνεις θα συνοδεύονται από μεγαλύτερη ευχαρίστηση και πιο ευχάριστη διάθεση.

Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί
Δεν έχει νερό; Έχει τελειώσει το αφρόλουτρο; Είναι άλλος στο μπάνιο; Μην αφήσεις κάποιο τέτοιο κώλυμα να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και το ντους. Όσο περιμένεις να ζεσταθεί το νερό, μπορείς να ποτίσεις τα λουλούδια ή να σκεφτείς τις δουλειές της επόμενης ημέρας. Επίσης, αν κάποιος άλλος είναι ήδη στο μπάνιο, τότε άφησε να απολαύσει κι αυτός τη διαδικασία και έπειτα, όταν το ολοκληρώσεις κι εσύ, θα είστε και οι δυο χαλαροί να μοιραστείτε κοινές στιγμές.

Δες επίσης: Κοκκινίλες μετά το μπάνιο; Στοπ στους ερεθισμούς με τις συμβουλές της δερματολόγου

Διάλεξε το ιδανικό προϊόν για εσένα
Μια μυρωδιά και μια ευχάριστη αίσθηση στο σώμα είναι ικανά να αλλάξουν άρδην τη διάθεσή σου γεμίζοντας το μυαλό σου με ευχάριστες αναμνήσεις. Βρες το ιδανικό προϊόν για σένα αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στο σούπερ μάρκετ προκειμένου να ανακαλύψεις ποιο άρωμα είναι ικανό να σε ταξιδέψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ