Ομορφιά09 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Εσύ ξέρεις τι είναι το μικροβίωμα της επιδερμίδας;

Η beauty blogger σε ένα press trip με το Dove μαθαίνει πάντα ενδιαφέροντα πράγματα! Αυτή τη φορά έμαθε τα πάντα για το μικροβίωμα και τα μοιράζεται μαζί μας.

Εσύ ξέρεις τι είναι το μικροβίωμα της επιδερμίδας;

Σε ένα press trip η αλήθεια είναι ότι μπορείς να μάθεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Στα press trips που διοργανώνει το Dove πάντα υπάρχουν όμορφες ιστορίες για να ακούσει κανείς! Πριν από λίγο καιρό λοιπόν ταξιδέψαμε με το Dove στον Μυστρά και μάθαμε τα πάντα για τα νέα του λανσαρίσματα, αλλά και για κλασικά και αγαπημένα προϊόντα, όπως τα αφρόλουτρα Dove τα οποία σέβονται το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Αλήθεια, εσύ ξέρεις τι είναι το μικροβίωμα;

To know us better

Τον τελευταίο καιρό ακούς συχνά να αναφέρουν τη λέξη «μικροβίωμα», όμως ξέρεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται; Το μικροβίωμα είναι η εξωτερική προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας και αποτελείται από διάφορα βακτήρια και μύκητες που δεν μπορείς να τα δεις, αλλά είναι εκεί και προστατεύουν την επιδερμίδα από όλα όσα αντιμετωπίζει καθημερινά. Το κρύο, η ζέστη ακόμα και η αποτρίχωση με κερί αποτελούν παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την κατάσταση της επιδερμίδας σου! Για να προστατεύσεις λοιπόν αυτό το πλούσιο οικοσύστημα που ζει στην επιδερμίδα και το οποίο τη βοηθάει να παραμένει υγιής και λαμπερή, πρέπει πρώτα από όλα να επιλέγεις προϊόντα φροντίδας που σέβονται την επιδερμίδα και προστατεύουν το μικροβίωμα της!

Bubble stories

Σε αυτή την κατηγορία προϊόντων ανήκει το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, όπως και όλα τα αφρόλουτρα Dove, τa οποίa χάρη στην σύνθεσή τους καθαρίζουν απαλά και θρέφουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα σέβονται το μικροβίωμα της. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσεις τα αφρόλουτρα Dove! Διαθέτουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και ισορροπημένο pH για αυτό και καθαρίζουν απαλά, χωρίς να καταστρέφουν το μικροβίωμα. Παράλληλα, χάρη στο ¼ ενυδατικής κρέμας που θα βρεις στη σύνθεσή τους, προσφέρουν την περιποίηση που χρειάζεται η επιδερμίδα για να είναι απαλή και λαμπερή μετά το μπάνιο!

Εσύ ξέρεις τι είναι το μικροβίωμα της επιδερμίδας;

Μείνε συντονισμένη γιατί έχουμε και άλλα όμορφα νέα από το Dove!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network