Follow us

Γιατί να μην γίνεσαι τεμπέλα με το πλύσιμο του προσώπου σου!

Η σωστή περιποίηση του προσώπου σου απαιτεί σωστή ενημέρωση και όχι άπλετο χρόνο! Μάθε πως πρέπει να περιποιήσε σωστά!

307dc640990ec0fd6277b7e32721bac7

Τι κι αν το πλύσιμο του προσώπου μας είναι μια καθημερινή συνήθεια που την κάνουμε απ' τα 3 μας, τι κι αν έχουν βγει άρθρα και άρθρα γι' αυτό, τι κι αν έχουμε διαβάσει τόσες επιπτώσεις από τον μη σωστό καθαρισμό του προσώπου, τι κι αν βλέπεις το πρόσωπο σου κουρασμένο και εκνευρίζεσαι με τα σπυράκια που συχνά βγάζεις. Η τεμπελιά παραμένει τεμπελιά και εμφανίζεται συχνότερα σε περιστάσεις που νομίζουμε πως μπορούμε να αποφύγουμε χωρίς κανένα αντίκτυπο.

Και όμως!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αντίκτυπο του να μη ασχολείσαι καθημερινά με τη σωστή περιποίηση του προσώπου σου είναι μεγάλο!

Και αντί να σου το πω εγώ, μπορείς να το δεις και μόνη σου όταν για παράδειγμα δεν περνάει εβδομάδα που να μη σε βασανίζει έστω και ένα επίμονο σπυράκι ή όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη μετά από ξενύχτι-που μπορεί όχι μόνο να μην έπλυνες το πρόσωπο σου αλλά να μη ξεβάφτηκες κιόλας - και προσπαθείς να σκεφτείς με ποιο cartoon μοιάζεις σήμερα.

Μα θα μου πεις "δεν είμαι τεμπέλα αλλά δεν έχω χρόνο"...και θα απαντήσω κάνε λιγότερο scroll down στο instagram. Αμ πώς;

Και αφού λύθηκε και αυτό μας το πρόβλημα θα ξανατονίσω πώς το πρόσωπο μας χρειάζεται να το πλένουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κάθε βράδυ! (ωχ, σε πέτυχα τη χειρότερη ώρα του scroll down. Καταλαβαίνω απόλυτα... )

Και όταν λέμε πλένω, δεν εννοούμε απλά βρέχω το πρόσωπο μου όπως κάναμε μικροί πριν πάμε σχολείο... Εννοούμε χρησιμοποιώ το σωστό καθαριστικό προσώπου, αυτό που είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα μου (λιπαρή, μεικτή ή κανονική), αυτό που θα αφαιρέσει και την παραμικρή στάλα μακιγιάζ που μπορεί να έχει μείνει (ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα!!) και θα γκρεμίσει οποιοδήποτε οικοδόμημα foundation έχουμε χτίσει!

Δαπάνησε λίγα χρήματα παραπάνω για το σωστό καθαριστικό μιας και είναι το σημαντικότερο προϊόν skin care που πρέπει να έχεις. Τα σωστά καθαριστικά προσώπου δεν θα φράξουν τους πόρους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι χρήσιμα για άτομα με λιπαρή επιδερμίδα επιρρεπή σε ακμή.

4 tips που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να πλένεις σωστά το πρόσωπο σου:

#1 Πλύνε τα χέρια σου πιο πριν!

Τα χέρια μας μεταφέρουν μικρόβια γι' αυτό και πριν ξεκινήσουμε την περιποίηση του προσώπου μας πρέπει πρώτα να τα έχουμε σαπουνίσει καλά!

#2 Με αντίθετη φορά!

Καθώς πλένεις το πρόσωπο σου κάνε κυκλικές κινήσεις με αντίθετη φορά από αυτές των τριχών σου ώστε ανασηκώνοντας τες το σαπούνι να εισχωρήσει και στα σημεία της επιδερμίδας που καλύπτονται από αυτές.

#3 Η πετσέτα ΣΟΥ!

Μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς μια πετσέτα ειδικά για το πρόσωπο σου! Στις πετσέτες παγιδεύονται μικρόβια γι΄αυτό όχι μόνο πρέπει να έχεις μια μόνο για σένα αλλά πρέπει να την αλλάζεις και συχνά! (μπορείς ακόμη να χρησιμοποιείς και χαρτί μιας χρήσης) Σκουπίσου ταμποναριστά για να μην ερεθίσεις την επιδερμίδα σου!

#4 Μην τεμπελιάζεις!

Στο πρόσωπο δεν ανήκουν μόνο τα μάτια και τα χείλη! Έχεις μέτωπο, σαγόνι, ντεκολτέ, κροτάφους! Μη κάνεις μισές δουλειές!

Love,

SKGirl

Μην ξεχνάς ότι κάθε δέρμα έχει τις δικές του ανάγκες. Η UNIVERSKIN με τα ευφυή, πιστοποιημένα και υψηλής καλλυντικής αξίας προϊόντα της, εγγυώνται εξατομικευμένη αντιμετώπιση μέσα από διαφορετικές φόρμουλες για κάθε τύπο δέρματος και θεαματικά κλινικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ