Ομορφιά16 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Η νέα σειρά προϊόντων που αναστέλλει την πρόωρη γήρανση

Γιατί ξέρει και αντιμετωπίζει το νέο εχθρό της επιδερμίδας

NIVEA προϊόντα για το πρόσωπο

Θέλεις να μιλήσουμε γενικά ή ειδικά;

Αν θέλεις να μιλήσουμε γενικά, τότε θα ξεκινήσω με την εξής ερώτηση: Τριγυρνάς στο κέντρο, σου αρέσει η urban πλευρά της πόλης, απολαμβάνεις τις βόλτες σου; 

Η νέα σειρά προϊόντων που αναστέλλει την πρόωρη γήρανση

Αν θέλεις να μιλήσουμε ειδικά, τότε θα σου πω το εξής: Ξέρεις τι επιδράσεις έχει η καθημερινότητά στην επιδερμίδα σου; Ξέρεις γιατί όσα κι αν κάνεις, η πρόωρη γήρανση οφείλεται σε παράγοντες που δεν έχεις σκεφτεί; 

Τι κοινό έχουν και οι δύο εκδοχές;

Την ανάγκη για προστασία της επιδερμίδας από τους ρύπους, το περιβαλλοντικό στρες και την μόλυνση.

Είναι γνωστό ότι το σύγχρονο αστικό περιβάλλον «κρύβει» πολλούς κινδύνους για την επιδερμίδα. Τα σημάδια της κούρασης και του άγχους από τον αστικό τρόπο ζωής, που απαιτεί γρήγορους ρυθμούς γίνονται πιο εμφανή από ποτέ, ενώ προβλήματα όπως η φωτογήρανση και οι μεγεθυμένοι πόροι αρχίζουν να «δηλώνουν» σιγά σιγά την παρουσία τους.

Η NIVEA γνωρίζει καλά πώς να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες τόσο τις δικές σου, όσο και της επιδερμίδας σου κι ανανεώνει την αγαπημένη σειρά NIVEA Urban Skin με νέα καινοτόμα προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από τους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλείται σε βάθος χρόνου.

Η νέα σειρά προϊόντων που αναστέλλει την πρόωρη γήρανση

Η σειρά πλέον περιλαμβάνει:

> την Κρέμα Ημέρας URBAN SKIN DEFENCE με SPF20 για ενυδάτωση και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αναπληρώνοντας την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας αλλά και αντηλιακή προστασία.

> Το Micellar Νερό Καθαρισμού URBAN SKIN DETOX που όχι μόνο καθαρίζει την επιδερμίδα μας αλλά ταυτόχρονα την προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση!

> Την Peel Off Μάσκα URBAN SKIN DETOX που καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους εύκολα και γρήγορα, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα σύγχρονο κορίτσι της πόλης!

> Την Μάσκα Αποτοξίνωσης 1 Λεπτού URBAN SKIN DETOX που καταφέρνει μόνο μέσα σε ένα λεπτό να «απελευθερώσει» και να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ενοχλητικούς κι επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους κάνοντας ταυτόχρονα ελαφρά απολέπιση!

> Την Μάσκα Μείωσης Πόρων 1 Λεπτού URBAN SKIN DETOX που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας ρύπους και νεκρά κύτταρα ενώ χάρη στη μοναδική της σύνθεση μειώνει αισθητά τους έντονους πόρους.

> Την Peel Off Μάσκα για Ματ Αποτέλεσμα URBAN SKIN DETOX που καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί την γυαλάδα και τη λιπαρότητα, χαρίζοντας της ματ όψη.

Ανακάλυψε τη σειρά NIVEA Urban Skin εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network