Ομορφιά31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Kylie Jenner | Αυτή είναι η μοναδική συμβουλή ομορφιάς που θα δώσει στην κόρη της

Οι ανατρεπτικές δηλώσεις που κανείς δεν θα περίμενε από εκείνη.

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη beauty queen, έχοντας χτίσει τη δική της αυτοκρατορία στον κόσμο της ομορφιάς. Τα Kylie Cosmetics κερδίζουν καθημερινά όλο και πιο πολύ το αγοραστικό κοινό και κάπως έτσι έχουν οδηγήσει τη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματία μέσα σε λίγους μήνες να αξίζει ένα δισεκατομμύριο, κάνοντάς την -σύμφωνα με το Forbes- τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που γέννησε, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως παρά το νεαρό της ηλικίας της, φέρεται ακόμη πιο ώριμα και δείχνει να βάζει σε πρώτη θέση στη ζωή της το ρόλο της ως μητέρα.

Δες ακόμη: Kylie Jenner | Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για την Vogue

Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία της συνέντευξη δεν μιλάει για make up και τάσεις, όπως μας είχε συνηθίσει, αλλά θίγει το ζήτημα της ομορφιάς με την πιο ιδιαίτερη προσέγγιση και μας εκμυστηρεύεται την ευαίσθητη πλευρά της. Δεν διστάζει να αναφερθεί ακόμη και στη μικρή Stormi, αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που θα της δώσει όταν μεγαλώσει.

«Ομορφιά για εμένα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ομορφιά για εμένα είναι η Stormi. Η ζωή είναι όμορφη.» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Η δημιουργία μίας ζωής ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω το γιατί, καθώς μόνο όταν το βιώνεις το καταλαβαίνεις. Το μάθημα ομορφιάς που θέλω να περάσω στη Stormi είναι να γίνει ανεξάρτητη και να πειραματίζεται. Να πειραματίζεται με το look της και να γίνει αυτή που θέλει. Δέκα χρόνια από τώρα, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ευτυχισμένη οτιδήποτε κι αν κάνω».

 Πάτα play δες την πιο όμορφη από ποτέ στο παρακάτω βίντεο:

Δες ακόμη: Η ντουλάπα της Kylie Jenner είναι βγαλμένη από τα όνειρα σου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network