Ομορφιά05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Αν ταξιδέψεις έως την Ζυρίχη, δεν πρέπει να χάσεις αυτό το beauty αριστούργημα!

Η έκθεση Art of Caviar επέστρεψε στο σπίτι της La Prairie στην Ελβετία όπου δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της Ζυρίχης να την απολαύσουν.

La Prairie

Με αφετηρία την Βασιλεία και αφού ταξίδεψε στον κόσμο, η έκθεση Art of Caviar επέστρεψε στο σπίτι της La Prairie στην Ελβετία όπου δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες που θα επισκεφθούν το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, να την απολαύσουν.

Αν ταξιδέψεις έως την Ζυρίχη, δεν πρέπει να χάσεις αυτό το beauty αριστούργημα!

Λίγα λόγια για την έκθεση Art of Caviar Ζυρίχη, Ελβετία – Ιανουάριος 2018 – Το 2017, ο ελβετικός οίκος La Prairie σηματοδότησε την 30ή επέτειο της εικονικής του συλλογής Skin Caviar με την Art of Caviar. Για να γιορτάσει την περίσταση, η La Prairie συνεργάστηκε με μια επιλεγμένη ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών σε μια έκθεση τέχνης που ερμήνευε το χαβιάρι σε όλες του τις μορφές. Η έκθεση Art of Caviar εγκαινιάστηκε με την παρουσίαση ενός εκ των πέντε έργων τέχνης, αυτό του Γάλλου καλλιτέχνη Paul Coudamy, στον αποκλειστικό χώρο του VIP Lounge της La Prairie στην έκθεση Art Basel στη Βασιλεία, ως μέρος της συνεργασίας της La Prairie με την παγκοσμίου φήμης έκθεση. Ακολούθως η έκθεση Art of Caviar επισκέφθηκε τέσσερις πόλεις του κόσμου, ξεκινώντας από το Παρίσι, στη συνέχεια ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, στο Χονγκ Κονγκ και τέλος στην Σαγκάη.

Και τα πέντε έργα τέχνης βρίσκονται από τις 12 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και θα βρίσκονται εκεί μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου του 2018.

Αν ταξιδέψεις έως την Ζυρίχη, δεν πρέπει να χάσεις αυτό το beauty αριστούργημα!

Χάρη στην υποστήριξη και τη συνεργασία του Dufry και του αεροδρομίου της Ζυρίχης, η έκθεση Art of Caviar για πρώτη φορά που πραγματοποιείται σε περιβάλλον αεροδρομίου και δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να βιώσουν το μυστήριο, τη δύναμη και την ομορφιά του χαβιαριού μέσω αυτών των πέντε πρωτοποριακών έργων τέχνης.

Αν ταξιδέψεις έως την Ζυρίχη, δεν πρέπει να χάσεις αυτό το beauty αριστούργημα!

Οι συνθέσεις που δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό της 30ης επετείου της Συλλογής Skin Caviar περιλαμβάνουν το έργο Living Cells του Coudamy το οποίο παρουσιάστηκε στο Art Basel της Βασιλείας και ερμηνεύει την τελευταία πρωτοποριακή καινοτομία της La Prairie το – Skin Caviar Absolute Filler – μέσα από την έννοια του όγκου. Αυτή η τελευταία καινοτομία στη Συλλογή Skin Caviar βοηθά στην αποκατάσταση της πυκνότητας – μια σύνθεση που ενισχύει τον όγκο και εκφράζεται μέσα από τις δημιουργίες των καλλιτεχνών. Κάθε μια από τις πέντε δημιουργίες έχει σχεδιαστεί ως ένα επιβλητικό ταξίδι στον σπάνιο και μυστηριώδη κόσμο του χαβιαριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network