4 απλοί τρόποι να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο πλούσιες

Είναι απλό και το αποτέλεσμα σούπερ εντυπωσιακό

καμπυλωτές βλεφαρίδες

Αν σε πετύχουν στον δρόμο και σε ρωτήσουν ποιο καλλυντικό προϊόν έχεις πάντα μαζί σου ή χωρίς αυτό δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι, τι θα απαντούσες; Στο MissBloom  καταλήξαμε – και αν δεν συμφωνήσεις στείλε μας και πες μας γιατί. Ποιο είναι αυτό, λοιπόν; Μα φυσικά, η μάσκαρα.

Δες επίσης: Μάσκαρα: Αυτές είναι οι 15 καλύτερες όλων των εποχών

Το μαγικό αυτό ραβδάκι έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει πρόσωπο, μάτια και βλέμμα, μόνο με 2 κινήσεις. Η μάσκαρα τονίζει ένα από τα πολύ δυνατά σημεία επάνω μας όσο και του χαρακτήρα μας, προσφέροντας ένα μυστηριώδες, βαθύ και πλούσιο άνοιγμα στα μάτια, που όλες οι γυναίκες επιθυμούμε. Όμως, δυστυχώς, δεν έχουμε όλες καλά γονίδια και μακρυές βλεφαρίδες εκ γενετής, ούτε τον χρόνο και την εξοικείωση να βάζουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Kim Kardashian με το που ανοίξουμε βλέφαρο.

Η MissBloom βρήκε 4 φυσικούς τρόπους για να δώσεις ένα boost στις βλεφαρίδες σου και μια σημαντική βοήθεια στην μάσκαρα για να αποκτήσεις και εσύ το επιθυμητό/ζηλευτό/ποθητό, και πολλά άλλα επίθετα, βλέμμα.

1. Ψαλιδάκι 
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να δουλέψεις ένα ψαλιδάκι, το οποίο μεταξύ άλλων κάνει θαύματα. Μείνε μόνη σου σπίτι, με σκοπό να συγκεντρωθείς, ζέστανε λίγο το ψαλιδάκι πριν για 10-15” με τη βοήθεια του σεσουάρ και κάτσε μπροστά από τον καθρέφτη.
«Πάτησε» την βάση των βλεφαρίδων σου με το ψαλιδάκι -πάντα με ελαφριές κινήσεις- πρώτα από αριστερά, έπειτα στο κέντρο και τέλος προς τα δεξιά. Μην το τραβήξεις απότομα και φρόντισε να μην σε τρομάξει κάτι και προκαλέσεις κάποιο ατύχημα.

2. Το cocktail
Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν μια μάσκαρα, την οποία χρησιμοποιούν μέχρι να τελειώσει και έπειτα αγοράζουν πάλι την ίδια γιατί δεν ξέρουν αν η επόμενη θα προσφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Όμως, κάθε μάσκαρα μπορεί να προσφέρει διαφορετικά οφέλη, τα οποία συνολικά προσδίδουν το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Προμηθεύσου, λοιπόν, παραπάνω από μια μάσκαρα και χρησιμοποίησέ τες όλες μαζί: ξεκίνα από αυτή που δίνει μήκος σαν βάση, συνέχισε με αυτή που δίνει όγκο και ολοκλήρωσε με μια που τα προσφέρει όλα. Μην βαριέσαι να απλώσεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα, καθώς όσο περισσότερη ποσότητα τόσο πιο έντονο το αποτέλεσμα. Βέβαια, τώρα κινδυνεύεις να πάθεις το παρακάτω….

4 απλοί τρόποι να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο πλούσιες


3. Κομπάκια

Η υπερβολική ποσότητα προϊόντος ίσως δημιουργήσει τα λεγόμενα «κομπάκια» στις βλεφαρίδες σου, δηλαδή ξεραμένα υπολείμματα μάσκαρα ή αλλιώς ένα καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα.
Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, έχε στο πλάι ένα ειδικό βουρτσάκι/χτενάκι για τις βλεφαρίδες. Μετά από κάθε στρώση χτένισέ τες ελαφρώς για να αφαιρέσεις το περιττό προϊόν ενώ παράλληλα διαχωρίζεις τις βλεφαρίδες σου για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


4. Θαυματουργή πούδρα

Γνωρίζοντας την επιθυμία σου για ένα πιο έντονο βλέμμα μερικές εταιρείες κυκλοφόρησαν μια μάσκαρα 2 σε 1: ένα primer, το οποίο περνάς στην αρχή και δίνει boost στις βλεφαρίδες, και τη γνωστή μας μάσκαρα.
Από την άλλη, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου αυτό το primer με τη βοήθεια της πούδρας. Τι κάνεις; Περνάς λίγη ποσότητα παιδικής πούδρας στις βλεφαρίδες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα επιπλέον στρώμα πάνω τους. Βάλε, έπειτα, μάσκαρα στις ήδη «ενισχυμένες» βλεφαρίδες και θα ενθουσιαστείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network