6 χρήσιμα μυστικά μακιγιάζ που δε σου αποκάλυψε ποτέ κανείς

Αλλά αν τα μάθεις και τα εφαρμόσεις, θα σου λύσουν τα χέρια!

χρήσιμα μυστικά μακιγιάζ

Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί όλα αυτά τα beauty μυστικά θεωρούνται οι ανεπίσημοι τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι, βέβαια, σε μεγάλο ποσοστό, προσφέρουν λύσεις που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να μην υπήρχαν καν.

Για τι πράγμα όμως μιλάμε ακριβώς;

Βάλε ταλκ στις βλεφαρίδες σου

Ανορθόδοξος τρόπος, το ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το υλικό αυτό προσθέτει έξτρα πάχος σε κάθε μια βλεφαρίδα, ενώ εφαρμόζοντας μερικές ακόμα στρώσεις μάσκαρα, το αποτέλεσμα που δημιουργείται θα σε συγκλονίσει.

Tip: Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις κάθε βράδυ τις βλεφαρίδες σου με αμυγδαλέλαιο, ενώ φρόντισε να μην τρίβεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ, γιατί επιβαρύνεις πολύ τις βλεφαρίδες σου.

4ac1fca9f2e6fb8a3a0e346e181e3cc3

Ανάμειξε την ενυδατική σου κρέμα με ένα foundation πιο σκούρας απόχρωσης

Αφενός με αυτό το «πάντρεμα» θα δημιουργήσεις μια πιο ανοιχτή απόχρωση foundation, αφετέρου θα έχεις μόλις στα χέρια σου μια DIY CC  Cream που θα προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση και ομοιόμορφο χρωματικά τόνο στην επιδερμίδα και το μακιγιάζ σου.

Tip: Αν δεν θέλεις να αναμείξεις την σκούρα απόχρωση foundation με ενυδατική, κάνε το με μια πιο ανοιχτή. Ύστερα από το σωστό συνδυασμό θα έχεις την ιδανική και απολύτως εξατομικευμένη απόχρωση.

Δες τα υπόλοιπα στη σελίδα 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network