Follow us

Luna 3 | To high-tech beauty gadget by Foreo που αξίζει να αποκτήσεις

Δες όλες τις θαυματουργές ιδιότητες του πρωτοποριακού gadget στο οποίο ορκίζονται όλες οι beauty addicts.

LUNA 3 model foreo

Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο καλός καθαρισμός προσώπου, αποτελώντας μάλιστα το πρώτο και βασικότερο βήμα για μια σωστή skincare ρουτίνα. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, που ένα νέο δερματικό φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνισή του με τον όρο maskne, την ακμή δηλαδή που δημιουργείται από τη συνεχόμενη χρήση της προστατευτικής μάσκας, ο άψογος καθαρισμός είναι ακόμη πιο επιτακτικός. Βέβαια, γεγονός είναι ότι δυστυχώς δεν επιτυγχάνεται πάντα σωστά χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια μας.

Σε αυτό λοιπόν το σημείο έρχεται ένα πρωτοποριακό beauty gadget να μας λύσει τα χέρια: το Luna 3. Πρόκειται για ένα μικρό - αλλά θαυματουργό - εργαλείο με τη μοναδική ικανότητα να αφαιρεί το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ από το πρόσωπο, χάρη στα απαλά, ultra-hygienic bristles από σιλικόνη. Προσφέρει επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι και βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη της ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο πέρασμά της.

Το εκπληκτικό με το Luna 3 είναι ότι εάν εφαρμοστεί σε συνδυασμό με τον Micro-Foam Cleanser by Foreo ή με κάποιο άλλο cleansing προϊόν, τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου θα είναι θεαματικά. Και αυτό γιατί το καθαριστικό προϊόν σε συνδυασμό με τις 8.000/λεπτό παλμικές δονήσεις που παράγει η συσκευή Luna 3 βοηθάει την επιδερμίδα να καθαρίσει σε βάθος από το μακιγιάζ, τους ρύπους και όλα τα βακτήρια που συσσωρεύονται σε αυτήν, κάνοντάς την να ακτινοβολεί υγεία και φρεσκάδα.

Δεν σου έχουμε πει ακόμα και κάτι άλλο: ότι η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί και σαν συσκευή μασάζ, που αν μάλιστα συνδυαστεί με το Serum Serum Serum , βοηθάει όλα τα χρήσιμα στοιχεία του προϊόντος να εισχωρήσουν ακόμα πιο εύκολα στο δέρμα, βοηθώντας το να τα απορροφήσει αποτελεσματικά. Με αυτόν τον τρόπο έχεις επωφεληθεί από το μάξιμουμ των ιδιοτήτων του σέρουμ σου, ενώ το απαλό firming μασάζ που κάνει το Luna 3 συσφίγγει την επιδερμίδα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τα λοιπά σημάδια του χρόνου που τυχόν υπάρχουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι το τόσο καινοτόμο gadget από το Σουηδικό brand Foreo έχει ενθουσιάσει τις απανταχού beauty addicts αλλά και πλήθος γνωστών celebrities.

Και ένα βίντεο που θα σε βοηθήσει στη χρήση του Luna 3:

Στα συν ότι μπορείς να το πλένεις μετά από κάθε χρήση χωρίς να φοβάσαι ότι θα φθαρεί, αφού είναι αδιάβροχο, ενώ κυκλοφορεί σε 3 girly χρώματα που αντιστοιχούν σε 3 διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας (κανονική, ευαίσθητη, μεικτή). Επίσης, το μέγεθός του είναι το ιδανικό ώστε να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου και στις διακοπές σου.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το 2 σε 1 beauty gadget από το Σουηδικό brand αναμένεται να γίνει ο πιο πιστός σου σύμμαχος για ένα απίστευτα καθαρό, απαλό και λείο δέρμα που λάμπει όλο υγεία. Γιατί όλες αξίζουμε μια επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι μας, εφάμιλλη με αυτή που προσφέρεται στα πιο λuxurious spa centers.

Δες ακόμη: Foreo | Η απόλυτη τάση του skincare είναι στην Ελλάδα! When you feel good, you look good!

To Luna 3 και όλα τα προϊόντα FOREO πωλούνται αποκλειστικά στα Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ