Follow us

10 βραδινά makeup looks για καστανά μάτια

Και όμως, τους ταιριάζουν πολύ περισσότερα χρώματα από αυτά που φανταζόσουν.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι τα καστανά μάτια απαντώνται στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στον πλανήτη μας, με πάνω από το 50% των ανθρώπων να έχουν αυτό το τόσο ζεστό χρώμα στα μάτια τους. Και μπορεί πολλές γυναίκες με καφέ μάτια να πιστεύουν ότι το χρώμα τους είναι πολύ κλασικό για να δοκιμάσουν περίεργα και ζωηρά χρώματα στο μακιγιάζ τους, όμως αυτό δεν ισχύει. Και για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε μερικές εικόνες από θεαματικά μακιγιάζ ματιών για καστανομάτες, από τους μεγαλύτερους make up artists παγκοσμίως, που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας.

Καθότι πρόκειται για έντονα και πολύ εντυπωσιακά eye makeup looks, προτείνεται να γίνονται για τις βραδινές και επίσημες εξόδους σου. Ταιριάζουν σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ, από το σκούρο μέχρι το καφέ-μελί, και να είσαι σίγουρη ότι θα αναδείξουν στο έπακρο το ήδη γλυκό και ζεστό βλέμμα σου.

Το πανεύκολο TikTok hack για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες

Τα πιο ιδιαίτερα βραδινά μακιγιάζ για καστανά μάτια

Mermaid eyes

Και όμως, οι πράσινες και γαλάζιες σκιές αναδεικνύουν πολύ το καφέ χρώμα στα μάτια, όσο και αν πίστευες ότι ταιριάζουν μόνο στις κοπέλες με ανοιχτόχρωμα μάτια. Εάν μάλιστα επιλέξεις να κάνεις το συγκεκριμένο eye look, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα σε δικαιώσει.

A not-so-classic smokey

Τα smokey eyes δεν γίνονται μόνο με κλασικές μαύρες και καφέ σκιές, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αποχρώσεις του μωβ, σε μια παραλλαγή που είναι άκρως σαγηνευτική για το βλέμμα.

Purple paradise

Είτε πρόκειται για λιλά, είτε για πιο σκούρο μωβ, το σίγουρο είναι ότι αυτή η οικογένεια χρωμάτων κάνει τόσο μεγάλη αντίθεση με το καστανό χρώμα, που απαξ και το δοκιμάσεις μια φορά, δεν θα θες να το αποχωριστείς.

Pure sunshine

Οι κίτρινες και χρυσαφί αποχρώσεις κάνουν θαύματα στο βλέμμα σου, αναδεικνύοντας όχι μόνο το χρώμα αλλά και το σχήμα των ματιών σου. Μη φοβηθείς να προσθέσεις λάμψη - ή ακόμα και να επιλέξεις μια metallic shadow.

Cranberry eyes

Το γλυκό, ανοιχτό χρώμα του cranberry στα μάτια θα δείξει ακόμα πιο τέλειο αν συνδυαστεί με ένα σκούρο μπορντό κραγιόν στα χείλη.

Rainbow shine

Το χρώμα των ματιών σου επιτρέπει τη χρήση σκιών σε διαφορετικά χρώματα - μη διστάσεις να δοκιμάσεις ιριδίζουσες συνθέσεις σε ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, ροδακινί, λιλά...

Seductive beauty

Οι nude τόνοι σε όλο το μακιγιάζ ταιριάζουν απίστευτα στα χρώματά σου - δεν είναι τυχαίο ότι οι queens του nude makeup είναι καστανές.

Smoke Show

To khol μολύβι με το οποίο ο Patrick Ta έχει περιγράψει το εσωτερικό και το εξωτερικό των ματιών, αλλά και η χρυσαφί-καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο δίνουν μεγάλο βάθος και ένταση στο βλέμμα.

Bronze godess

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το bronze μακιγιάζ, το αγαπημένο όλων των γυναικών, αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα σε σκούρα μάτια.

Simple yet chic

Ακόμα και αν αποφασίσεις να τραβήξεις απλά μια γραμμή eye-liner και να το ταιριάξεις με ένα κοραλλί ή κόκκινο κραγιόν και μπόλικη λάμψη, και πάλι το αποτέλεσμα θα δείξει αψεγάδιαστο.

Όπως θα διαπίστωσες κ' εσύ, τα περισσότερα χρώματα και στυλ μακιγιάζ όχι μόνο ταιριάζουν απόλυτα, αλλά αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τα καστανά μάτια. Μόνο έχε στο νου σου να κρατάς χαμηλούς τους τόνους του υπόλοιπου μακιγιάζ σου όταν επιλέγεις ζωηρά και έντονα χρώματα για τα μάτια, με κάποιες εξαιρέσεις που φυσικά μπορείς να σετάρεις το χρώμα του κραγιόν με της σκιάς σου.

Πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα; 9 hacks για ονειρεμένες βλεφαρίδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ