Follow us

Emily Ratajkowski | Η αδιαμφησβήτητη queen των nude lips

Και τα makeup looks της που αξίζει να αντιγράψεις.

emrata_122263554_377265160126394_4239558141575113819_n instagram

Πριν λίγες μέρες η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της στο instagram account της, κάνοντας τους σχεδόν 27 εκατομμύρια followers της να παραληρούν από χαρά.

Δες εδώ: Emily Ratajkowski | Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard

Το 29χρονο μοντέλο έλαμπε από ευτυχία, ενώ δεν παύει να είναι εντυπωσιακή ποζάροντας με φουσκωμένη την κοιλίτσα της και με αψεγάδιαστο μακιγιάζ, όπως πάντα. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την ευχάριστη είδηση αλλά και τις cute εικόνες που ανέβασε ως εγκυμονούσα, δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε ότι ακόμα και τώρα, η κατά κόσμον Emrata, είναι η queen των nude lips, αλλά και του natural makeup εν γένει.

Δες επίσης: Η Emily Ratajkowski ποζάρει ολόγυμνη δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της

To μοντέλο και ηθοποιός είναι γνωστή για τους θερμούς τόνους που προτιμά να χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ της, ενώ σπάνια την έχουμε δει να κυκλοφορεί με σκούρες αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη της. Για την ακρίβεια, θεωρείται pro στα nude lips, φτάνοντας το συγκεκριμένο trend σε άλλο επίπεδο και εντάσσοντάς το σε όλες τις εμφανίσεις της, on και off carpet. Είναι λάτρης των nude και φυσικών αποχρώσεων στα χείλη της (είτε είναι pinkish είτε orange-tinted nude), θέλοντας να τα κάνει να φαίνονται σχεδόν άβαφα. Μάλιστα, επειδή συχνά επιλέγει να τονίσει τα μάτια της υιοθετώντας το smokey eye look (πάλι στους ζεστούς τόνους του καφέ και του μπεζ), οι φυσικές αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη εξισορροπούν την ένταση που δημιουργείται γύρω από τα μάτια της.

Και για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις φωτογραφίες που θα σου αποδείξουν όλα τα παραπάνω, αλλά και θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο μακιγιάζ σου.

Δες επίσης: Ποια Kim Kardashian; Αυτή είναι η βασίλισσα του nude μακιγιάζ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Πηγή κεντρικής εικόνας: instagram @emrata

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ