Follow us

Rosie-Huntington Whiteley | To natural look της πριν το lockdown

Και που θα θέλουμε όλες να αντιγράψουμε μέσα στην καραντίνα.

613836_174 abaca press

Είσαι περίεργη να δεις το natural look της Rosie-Huntington Whiteley λίγο πριν την καραντίνα που επιβλήθηκε στο Λονδίνο; Εμείς πάντως ναι, αφού συχνά πυκνά αναρωτιόμαστε πώς αντιμετωπίζουν οι stars αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάμε όλοι παγκοσμίως.

Έτσι, σπεύσαμε αμέσως να πάρουμε beauty ιδέες όταν είδαμε το post που ανέβασε πριν λίγες ώρες το super model στο Instagram account της, όπου αναφέρει ότι είναι από τις τελευταίες εξόδους της πριν το δεύτερο lockdown που επιβλήθηκε.

Δες το σχετικό στιγμιότυπο:

Με άνετα ρούχα και nude μακιγιάζ, ποζάρει ανέμελη και η στάση της υπονοεί ότι είναι έτοιμη να περάσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση με καλή διάθεση. Τα ξανθά μαλλιά της είναι λυτά και ίσια με χωρίστρα στη μέση, ενώ δεν φαίνεται να είναι σχεδόν καθόλου βαμμένη, υιοθετώντας προφανώς τη δημοφιλή τάση του no makeup - makeup look.

Δες επίσης: Όμορφη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς μεικ απ; Γίνεται!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με μια τόσο χαλαρή εμφάνιση, αφού φαίνεται ότι το 33χρονο μοντέλο έχει γίνει pro στο φυσικό μακιγιάζ και στα "επιμελώς ατημέλητα" μαλλιά, που όμως και πάλι την κάνουν να δείχνει τέλεια περιποιημένη.

Πάρε ιδέες και από άλλες φωτογραφίες της που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

Και ενώ τα lockdowns διαδέχονται το ένα το άλλο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ετοιμαζόμαστε και εμείς με τη σειρά μας να περάσουμε τον Νοέμβρη κλεισμένες στα σπίτια μας. Πλέον όμως, γνωρίζουμε αρκετά tricks για να δείχνουμε πάντα όμορφες μέσα στο σπίτι, αλλά και τρόπους για να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας δημιουργικά, φροντίζοντας παράλληλα την περιποίηση του προσώπου και των μαλλιών μας. Εμπνεύσου από τα παραπάνω looks της Rosie και υποδέξου το επόμενο lockdown με μεγαλύτερη χαρά και δύναμη.

Δες επίσης: Φυσικό μακιγιάζ για ξανθές | 8 looks που θα σε εμπνεύσουν

Κεντρική εικόνα: Abaca press

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ