Follow us

Φυσικό μακιγιάζ για μελαχρινές | Δες πώς θα το πετύχεις

Για το πιο ωραίο natural beauty look.

609880_103 abaca

Είσαι μελαχρινή και ψάχνεις τρόπους να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου με όσο λιγότερο μακιγιάζ γίνεται; Πολύ καλά κάνεις, καθώς τώρα με την καραντίνα δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις περισσότερο το δέρμα σου με βαριά καλλυντικά προϊόντα. Απεναντίας, καλό είναι να δώσεις βάση σε μια πολύ καλή skincare routine για να είναι η επιδερμίδα σου πάντα πλήρως ενυδατωμένη και καθαρή, και να χρησιμοποιείς τα πολύ βασικά για να αναδειχθεί η ομορφιά σου.

Δες επίσης: Φυσικό μακιγιάζ για ξανθές | 8 looks που θα σε εμπνεύσουν

Έτσι κ 'αλλιώς, το γεγονός ότι δεν θα βγαίνεις ιδιαίτερα από το σπίτι αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για ένα mini makeup detox, ενώ τα σκούρα μαλλιά και -υποθέτουμε - μάτια σου είναι αρκετά έντονα από μόνα τους, ώστε να μη χρειάζεσαι πολύ μακιγιάζ.

Παρ' όλα αυτά, και επειδή πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις βίντεο κλήσεις με φίλους ή συνεργάτες από το γραφείο, είμαστε σίγουρες ότι θα θες να δείχνεις σούπερ περιποιημένη on camera.

Το nude μακιγιάζ με θερμές αποχρώσεις και φυσικά χείλη είναι ό, τι καλύτερο για εσένα. Μπεζ, καφέ ή γκρι σκιές, ροδακινί ρουζ και ένα lip balm με ελαφρύ ροζ χρώμα (ή ακόμα και διαφανές) θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου και θα σε κάνουν να δείχνεις φρέσκια και δροσερή. Εάν έχεις όρεξη για κάτι ακόμα πιο έντονο, μπορείς να προσθέσεις λίγο μολύβι ματιών στη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων σου ή ακόμη και σε όλο το περίγραμμα των ματιών σου.

Δώσε σχήμα και γέμισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι φρυδιών ή σκιά που θα τους δώσει την επιθυμητή πυκνότητα και έπειτα χτένισέ τα με ένα gel φρυδιών για να σταθεροποιηθούν.

Δες επίσης: Πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού; Ξέχνα το καρέ και τα αυστηρά lob! Αυτά είναι τα πιο hot κουρέματα τώρα και για την επόμενη χρονιά

Ολοκλήρωσε το look με μια ή δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, ενώ αν το επιθυμείς μπορείς απλά να τις περάσεις με λίγη βαζελίνη που θα έχει παρόμοιο αποτέλεσμα σε αυτές.

Δες παρακάτω μερικές εικόνες με φυσικό μακιγιάζ για μελαχρινές:

Δες επίσης: Φυσικό μακιγιάζ ματιών | Πώς να αναδείξεις το βλέμμα σου σε 5 λεπτά

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ