Follow us

Selena Gomez | Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Και είναι πανέμορφη.

Selena Gomez

Η Selena Gomez είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και από επαγγελματικές στιγμές της: φωτογραφίσεις, εξώφυλλα και τηλεοπτικά γυρίσματα, μεταξύ άλλων.

Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιοποίησε, στις οποίες επεδείκνυε τα υπέροχα makeup looks που είχε δημιουργήσει στο πρόσωπό της με προϊόντα από τη δική της συλλογή καλλυντικών, είπε να ανεβάσει κάτι διαφορετικό.

Δες εδώ: To μακιγιάζ της Selena Gomez είναι ό, τι πρέπει για τα zoom meetings σου

H 28χρονη τραγουδίστρια τόλμησε να δείξει στους 195 εκατομμύρια followers της πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ποζάροντας στο σαλόνι της με ένα total casual look και αθλητικά παπούτσια, φωτογραφίζεται με τον σκύλο της και μπροστά από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα μαλλιά της είναι επιμελώς ατημέλητα και όπως μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία, δεν φοράει καθόλου makeup, υιοθετώντας στην κυριολεξία το nude μακιγιάζ, ή άλλιώς το ῾γυμνό῾ δέρμα.

Δες το look της Selena Gomez:

Και όπως διαπιστώνουμε και από τα 4 εκατομμύρια likes και τα χιλιάδες comments που συγκέντρωσε η φωτογραφία της, μάλλον οι θαυμαστές της την προτιμούν τελείως φυσική. Άλλωστε, η πλειοψηφία των γυναικών ταυτίζονται μαζί της, αφού το πιο συχνό είναι να κυκλοφορούμε τελείως άβαφες μέσα στο σπίτι - στο οποίο βρισκόμαστε αναγκαστικά περισσότερο καιρό την τελευταία περίοδο.

Δες επίσης: Η super girly ιδέα της Bella Hadid για τα χτενίσματά σου

Εμάς μάς αρέσει πολύ χωρίς καθόλου μακιγιάζ, αφού η star βρίσκεται ανάμεσα στις τυχερές γυναίκες που τα φυσικά, όμορφα χαρακτηριστικά της δεν χρειάζονται κανένα καλλωπιστικό προϊόν για να αναδειχθούν - ίσα ίσα, νομίζουμε είναι το ίδιο ωραία και χωρίς μακιγιάζ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ανεβάζει στο προφίλ της εικόνες χωρίς μακιγιάζ. Το έχει ξανακάνει με στιγμιότυπα από το στούντιo όπου ηχογραφεί τα albums της, αλλά και από ένα μέρος του σπιτιού της που έχει μετατρέψει σε μικρό στούντιο ώστε να μπορεί να δουλεύει και από απόσταση:

Εμείς θέλουμε να της πούμε πολλά μπράβο που δεν φοβάται να δείξει στον κόσμο και μια λιγότερο glamorous πλευρά της, ταυτιζόμενη έτσι με πάρα πολλές θαυμάστριές της.

Δες επίσης: Smudged lips | Επαναφέρει την τάση η Chiara Ferragni;

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ