Follow us

Πασίγνωστη star ποζάρει χωρίς makeup και αποκαλύπτει τη μάχη της με την ακμή

"Δεν φοβάμαι να δείξω στον κόσμο τα σπυράκια μου και δεν θα έπρεπε να φοβάστε ούτε εσείς".

keke_128945761_383288529401777_5320134653451111977_n

Η Keke Palmer, η γνωστή Αμερικανίδα star, ηθοποιός και τραγουδίστρια, τόλμησε να αποκαλύψει στους 10 εκατομμύρια followers της το δερματικό πρόβλημα που την ταλανίζει για όλη της τη ζωή.

Πριν λίγες μέρες ανέβασε στον Instagram λογαριασμό της μια selfie στην οποία ποζάρει και χωρίς καμία ντροπή δείχνει την ακμή και όλα τα σπυράκια, τις κύστες και τα σημάδια που έχουν καλύψει ολόκληρο το πρόσωπό της.

Δες το post της 27χρονης star:

Η Keke (κατά κόσμον Big Boss) υποστηρίζει ότι τόσα χρόνια ταλαιπωρείται με σοβαρή ακμή, και ενώ έχει δοκιμάσει τα πάντα, έχει επισκεφτεί άπειρους γιατρούς, έχει ακολουθήσει δύο φορές τη θεραπεία με τα χάπια Accutane, πίνει πολύ νερό και τρώει σωστά και ισορροπημένα, παρ' όλα αυτά το πρόβλημα δεν υποχωρεί με τίποτα.

Δες εδώ: Γιατί έχεις ακόμα ακμή και τι πρέπει να προσέξεις για να τη μειώσεις;

Και όλα αυτά μέχρι η ίδια να κινητοποιηθεί και να το ψάξει μόνη της λίγο παραπάνω, βοηθώντας τους γιατρούς να καταλήξουν ότι το πρόβλημά της ήταν το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών από το οποίο πάσχει όλη της τη ζωή και απλά δεν το είχε καταλάβει κανείς. Το συγκεκριμένο σύνδρομο, το οποίο είναι πάρα πολύ συχνό στις γυναίκες όλων των ηλικιών, έχει διάφορες παρενέργειες στο γυναικείο σώμα, προκαλώντας μεταξύ άλλων ακμή, ανάπτυξη ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και αύξηση βάρους.

Η star του The Hustlers είχε στόχο, μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό της, καθώς και όλα τα κορίτσια που την ακολουθούν και πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα.

Υποστηρίζει με σθένος ότι δεν ντρέπεται να δείξει στον κόσμο τη μη λαμπερή πλευρά της, με όλα τα μικρά προβλήματα που μπορεί να έχει το δέρμα της - με λίγα λόγια δεν διστάζει να αποκαλύψει την ανθρώπινη πλευρά της, που δεν είναι τέλεια. Ταυτόχρονα, δίνει δύναμη με αυτόν τον τρόπο σε όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να ενημερώνονται πάντα και σωστά για την υγεία τους.

Η ηθοποιός έκλεισε το μήνυμά της με μια αισιόδοξη χροιά, δηλώνοντας ότι θα παλέψει πολύ και με τον σωστό τρόπο για να ξεπεράσει το πρόβλημα και θα βγει πιο δυνατή από όλη αυτήν την περιπέτεια.

Δες εδώ: Ακμή; 5 tips για να ξεκινήσεις να την αντιμετωπίζεις από σήμερα κιόλας

Εάν και εσύ πάσχεις από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ή αν έχεις οποιοδήποτε δερματικό θέμα που σε στενοχωρεί και δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις, σε συμβουλεύουμε καταρχάς να μην χάνεις την υπομονή σου καθώς όλα διορθώνονται, και να συμβουλευτείς άμεσα τον δερματολόγο σου για να σου δώσει τη σωστή θεραπεία για τις ανάγκες και το δέρμα σου.

Δες εδώ: Maskne | Πώς αντιμετωπίζεται ο ερεθισμός και η ακμή που προκαλούνται από τη μάσκα προσώπου;

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ