Follow us

Τα 10 καλύτερα makeup looks των celebrities για το 2020

Οι φωτογραφίες που θα εμπνεύσουν το επόμενο μακιγιάζ σου.

82186017_174194157251661_3985358398429309844_n

Το 2020 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και ως γνήσιες beauty addicts δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια αναδρομή στα αγαπημένα μας celebrities' makeup looks.

Δες επίσης: Celebrities στον χρόνο | Ποιες stars παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου

Φανταχτερά και ιδιαίτερα ή άλλες φορές πιο "ήσυχα", οι stars έκλεψαν σε κάθε περίπτωση τις εντυπώσεις με το μακιγιάζ τους, κάνοντάς μας να θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε λεπτομέρεια.

Κοινό χαρακτηριστικό αυτών των εκπληκτικών makeup looks που θα δεις παρακάτω; Μα φυσικά οι σούπερ ταλαντούχοι δημιουργοί τους, που είναι top στο είδος τους. Patrick Ta, Nikke Makeup & Ariel είναι οι makeup experts που αναλαμβάνουν σε σταθερή βάση τις εμφανίσεις των διάσημων πελατών τους.

Δες εδώ: Τα χρώματα και σχέδια που επιλέγουν οι celebrities για τα νύχια τους

Για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω τα λαμπερά μακιγιάζ που δημιούργησαν στις A-listers της σόουμπιζ:

Kylie Jenner

Ένα look που η makeup artist ονόμασε "Pink Lemonade". Μάλλον λόγω της φλούο κίτρινης σκιάς στα βλέφαρα και του neon φούξια eye liner στη γραμμή των βλεφαρίδων της Kylie Jenner, αλλά και του ροζ ρουζ στα ζυγωματικά που ξεχωρίζει. Εξαιρετικά ιδιαίτερο αλλά και τολμηρό για τις πιο κλασικές γυναίκες, πρόκειται για ένα μακιγιάζ που πηγαίνει πολύ στην Kylie.

Kim Kardashian

Έντονα διαχωρισμένες βλεφαρίδες, με γαλανή σκιά στα βλέφαρα και τη γραμμή eye liner να περιγράφει όχι μόνο τις γραμμές των βλεφαρίδων αλλά και το καπάκι του βλεφάρου, η Kim Kardashian θυμίζει μια Κλεοπάτρα μιας άλλης εποχής.

Hailey Bieber

Mermaid eyes για το μοντέλο, που διαφορετικοί τόνοι πράσινης σκιάς αναμειγνύονται με πολύ καλό blending για να τονίσουν το έντονο βλέμμα της. Οι λάμψεις στα ζυγωματικά είναι εμφανείς και απαραίτητες στα γιορτινά looks.

Dua Lipa

Παρόμοιο eye makeup look με της Kim λίγο παραπάνω, από την ίδια makeup expert Nikke. Η μικρή διαφορά εδώ είναι τα fluffy φρύδια της Dua Lipa, προσπαθώντας να δώσει έμφαση σε ένα πιο χαλαρό και "άτακτο" look. Οι αναφορές στη δεκαετία του ᾽60 είναι ξεκάθαρες.

Taylor Hill

Το μπορντό κραγιόν στα χείλη της Taylor Hill είναι και αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις, τονίζοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο. Αν και δεν προτείνεται να τονίζουμε έντονα και μάτια και χείλη, το συγκεκριμένο makeup look από τον Patrick Ta είναι τόσο προσεγμένο που δεν "βγάζει μάτι". Απεναντίας, μπορεί να θεωρηθεί αρκετά κομψό - με τον όρο να εφαρμοστούν σωστά τα προϊόντα.

Camila Cabello

Το μακιγιάζ της τραγουδίστριας θα μπορούσε να θεωρηθεί κλασικό αν δεν υπήρχε μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει το μεγάλο twist: η κατακόκκινη γραμμή eye liner τραβηγμένη πάνω ακριβώς από τη μαύρη γραμμή eye liner στη γραμμή των βλεφαρίδων. Κατά τ᾽αλλα, όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ είναι σχεδόν φυσικό, με απαλό ρουζ στα μάγουλα και ένα διαφανές lip gloss.

Gigi Hadid

Αγαπάμε πολύ τις λάμψεις και το glitter, και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τα αγαπάμε λίγο περισσότερο. Αυτή είναι άλλωστε και η εποχή του χρόνου που δικαιολογούμαστε περισσότερο από ποτέ να λάμψουμε! Ο Patrick Ta φρόντισε να βάλει λάμψεις και glitter σκιά σε χρυσή απόχρωση στο μισό βλέφαρο της Gigi Hadid, ξεκινώντας από το εσωτερικό των ματιών και φτάνοντας μέχρι τη μέση του ματιού, συνεχίζοντας με μια ματ ανοιχτή σκιά. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δώσει έμφαση στο βλέμμα της και να τονίσει ακόμα περισσότερο το eye makeup look της.

Adriana Lima

Κόκκινο κραγιόν και Χριστούγεννα εννοείται πάνε μαζί, και η Adriana Lima φόρεσε την ωραιότερη γιορτινή απόχρωση κόκκινου. Συνδυασμένη με διακριτικό eye liner και σκούρα απαλή σκιά στα μάτια, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Elsa Hosk

Το φούξια κραγιόν, αν επιλεχθεί η κατάλληλη απόχρωση και φορεθεί σωστά, μπορεί να αναδειχθεί στην πιο cool επιλογή που μπορείς να κάνεις. Εδώ η Elsa Hosk το συνδύασε με απαλό ροζ χρώμα τόσο στα μάτια όσο και στα ζυγωματικά της.

Brooke Shields

Η Brooke Shields είναι από τις τυχερές γυναίκες που δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου μακιγιάζ για να αναδειχθεί η ομορφιά της. Εδώ, με nude makeup look και με μόνο το κραγιόν της να αχνοφαίνεται, δείχνει πανέμορφη και πολύ νεότερη από την ηλικία της. Ο ορισμός του nude makeup και του "γυμνού δέρματος".

Δες εδώ: Brooke Shields | Το απλό πλην άψογο μακιγιάζ που τη δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ