Follow us

Sex & The City | Ποια θα ήταν τα beauty must-haves των πρωταγωνιστριών σήμερα

Μπορείς να φανταστείς ποια προϊόντα δεν θα αποχωρίζονταν ποτέ;

132400_04

Είναι γεγονός: το Sex & The City, ένα από τα πιο δημοφιλή tv shows των late 90s - early 00s, επιστρέφει στις μικρές οθόνες μας, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη άνοιξη.

Δες εδώ: Το Sex & The City επιστρέφει | Η beauty εξέλιξη των πρωταγωνιστριών της σειράς

Όλες οι fans της σειράς ανυπομονούμε να δούμε πώς έχουν εξελιχθεί οι ζωές των πρωταγωνιστριών στον νέο αυτό κύκλο των 10 επεισοδίων, αλλά και να θαυμάσουμε το απαράμιλλο στυλ τους, που τόσο τις ξεχώρισε. Ρούχα και παπούτσια θα βρίσκονται βεβαίως στο επίκεντρο, με εμάς να τα χαζεύουμε όπως και τότε. Όμως, και τα beauty looks τους δεν πάνε πίσω, με την κάθε πρωταγωνίστρια να έχει πολύ χαρακτηριστικό στυλ μαλλιών αλλά και μακιγιάζ.

Άραγε, ποιο προϊόν μακιγιάζ θα ήταν το must-have product για κάθε μία από τις τέσσερις δυναμικές παρουσίες του Sex & The City; Με αφορμή την αναβίωση της σειράς, αφήσαμε τη φαντασία μας να οργιάσει και σου παρουσιάζουμε ποιο καλλυντικό προϊόν θεωρούμε ότι θα ήταν το αγαπημένο τους σήμερα.

Δες εδώ: 10 κομμάτια που θα αγόραζε σίγουρα η Carrie Bradshaw σε αυτές τις εκπτώσεις

Carrie Bradshaw

Θυμάσαι την Carrie να τρέχει αλαφιασμένη στους δρόμους και στην κίνηση της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να ισορροπήσει όχι μόνο στα 12ποντά της, αλλά και στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς της; Πάντα άψογα ντυμένη, δεν θα ξεχάσουμε τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλά της: θες από το τρέξιμο, θες από χαρά και excitement για τη φοβερή ευκαιρία που κατάφερε να ξετρυπώσει σε κάποιο μαγαζί, τα ροδαλά μάγουλα την χαρακτήριζαν απόλυτα, δίνοντάς της την απαραίτητη δόση φρεσκάδας. Στοιχηματίζουμε ότι no. 1 προϊόν στο νεσεσέρ της θα ήταν ένα blush stick, που θα μπορούσε να το έχει πάντα στην τσάντα της και να το ανανεώνει πανεύκολα ακόμα και... on the go!

DIOR Diorblush Cheek Stick Velvet Colour Cream 765

Charlotte York

Η elegant φύση της Charlotte, με το διακριτικό μακιγιάζ και την κλασική, θηλυκή χαίτη της, έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας. Μιας και δεν έκανε υπερβολές με το make up της, μπορούμε να τη φανταστούμε να φροντίζει τα νύχια της, πάντα σε μια παλ απόχρωση, απόλυτα ταιριαστή με το υπόλοιπο look της. Το αγαπημένο της βερνίκι νυχιών θα είχε ιδανικά ένα απαλό ροζ χρώμα: το Ballet Slippers 06 της Essie θα έδειχνε τέλειο στα χέρια της. Fun fact: είναι η αγαπημένη απόχρωση των royals - κάτι που θα ενθουσίαζε ακόμα περισσότερο την Charlotte!

Εssie Color 06 Ballet Slippers

Miranda Hobbes

Θυμάσαι κάποιο επεισόδιο που η δυναμική δικηγόρος δεν φορούσε κόκκινο κραγιόν; Υποθέτουμε ότι δεν θα το αποχωρίζεται ούτε τώρα - εξάλλου, μια μπορντό απόχρωση θα ταίριαζε με τα ξανθά, πλέον, μαλλιά της.

Chanel Rouge Allure 99 Pirate

Samantha Jones

Η σέξι Samantha φρόντιζε πολύ την εμφάνισή της, και ακόμη περισσότερο το δέρμα της. 'Ηθελε όχι μόνο να νιώθει, αλλά και να δείχνει νέα, προβάλλοντας το τόσο νεανικό πνεύμα της προς τα έξω. Το πιθανότερο είναι ότι το serum της La Mer: La Mer The Regenerating Serum θα είχε πρωταρχική θέση στο νεσεσέρ της.

La Mer the Regenerating Serum

Κεντρική εικόνα και εικόνες εντός κειμένου: Abaca / www.visualheallas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ