Αυτό το trick για το concealer θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που βάφεσαι!

Αν νομίζεις ότι ξέρεις ήδη όλα τα μυστικά για το concealer, τότε μάλλον κάτι σου διαφεύγει. Αυτό το trick είναι μάλλον το μόνο που πρέπει να ξέρεις και υπόσχεται να σου αλλάξει τη ζωη!

κονσίλερ πώς μπαίνει

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά tips και tricks μαγικιάζ, μόνο που στην πλειοψηφία τους είναι σχεδόν αδύνατο να τα πετύχεις μόνη σου εκτός αν κι αν είσαι expert. Υπάρχουν και μερικά άλλα όμως, λιγότερο γνωστά και σαφώς πιο εύκολα που μπορούν να αλλάξουν τελείως τον τρόπο που βάφεσαι και τελικά ολόκληρη τη (beauty) ζωή σου.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες εβδομάδες μόδας και συγκεκριμένα τους makeup experts που αναλάμβαναν κάθε show, ανακαλύψαμε ένα μικρό μυστικό που έχει σχέση με το concealer.

Όσο λοιπόν εμείς επιμέναμε να τοποθετούμε το concealer κυρίως κάτω από τα μάτια, οι makeup artists το άπλωναν ακόμη και γύρω από τη μύτη των μοντέλων και ξαφνικά το πρόσωπο τους αλλάζε τελείως.

Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο ότι μιλάμε για μοντέλα και για experts στο είδος τους – οπότε προφανώς το αποτέλεσμα θα ήταν φρέσκο και εντυπωσιακό – όμως αποδείχθηκε ένα trick που είναι αρκετά διαδεδομένο στη beauty κοινότητα. Το ακόμη καλύτερο, είναι ότι αυτή η λάμψη και η φρεσκάδα που δίνει στο πρόσωπο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε όλες, και χωρίς να είμαστε μοντέλα!

Συμπέρασμα: Την επόμενη φορά που θα βάλεις το concealer σου άπλωσε μια μικρή ποσότητα γύρω από τη μύτη σου, με ταμποναριστές κινήσεις, και δες κι εσύ αμέσως το πρόσωπο σου να λάμπει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network