Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ των stars

Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ που κάνει τις διάσημες να φαίνονται πιο όμορφες από ποτέ

Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ των stars

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το απόλυτο μυστικό των διασήμων που εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ; Γιατί το πρόσωπό τους είναι πάντα άψογο με τονισμένες γωνίες και ζυγωματικά;

Η Miss Bloom ανακάλυψε το μυστικό τους και σε ενημερώνει ότι πολύ σύντομα θα είσαι και εσύ σε θέση να το εφαρμόσεις κι εσύ.

Τι κάνουν λοιπόν; Contouring! Ναι, εφαρμόζουν αυτή τη διάσημη μέθοδο των φωτοσκιάσεων η οποία είναι ικανή να μεταμορφώσει το πρόσωπό σου και να του δώσει μια άλλη διάσταση.

Πρώτη διδάξασα; Η Kim Kardashian, η οποία δημοσιοποίησε τα βήματα του contouring, πριν ολοκληρώσει την διαδικασία, κάνοντας viral αυτή την τεχνική, που οι make up arists ήξερα και εφάρμοζαν για χρόνια.

Kim Kardashian attends the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, CA, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM | 513703_182 Los Angeles Etats-Unis United States

Τι το διαφορετικό βλέπεις, λοιπόν, στο μακιγιάζ της Jessica Alba, της Megan Fox, της Eva Longoria, της Rita Ora και της Jennifer Lopez;

Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ των stars
Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ των stars
Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ των stars
Το απόλυτο μυστικό του μακιγιάζ των stars

Όλες αυτές έχουν εφαρμόσει την εν λόγω τεχνική, σύμφωνα με την οποία σκιάζεις τις περιοχές που θέλεις να «κρύψεις» και τονίζεις αυτές που θέλεις να τονίσεις.

Θέλεις να κάνεις κάτι παρόμοιο; Υιοθέτησε την πιο διάσημη τεχνική με τη βοήθεια της πούδρας Master Sculpt της Maybelline New York, η οποία σου δίνει την δυνατότητα να συνδυάσεις σωστά τις δύο αποχρώσεις με σκοπό να δημιουργήσεις κι εσύ τα διάσημα «κοψίματα» στο πρόσωπό σου.

e3799ac7e39e6eb58faf07cf31e9361a

Βήμα 1ο: Εφαρμόζεις την σκουρόχρωμη απόχρωση στην περιοχή κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών, στα πλαϊνά της μύτης, στο περίγραμμα του προσώπου και τον λαιμό.

Βήμα 2ο: Εφαρμόζεις την ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα ζυγωματικά, στο κέντρο της μύτης, ανάμεσα στα φρύδια και στην καρδιά των χειλιών.

Βήμα 3ο: Με το πινέλο που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία κάνεις blending τις δύο αποχρώσεις και δημιουργείς το ιδανικό beauty look.

Δες εδώ το video που σου δείχνει πώς να το πετύχεις με 2 μόνο βήματα!

Μη το σκεφτείς στιγμή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network