Ξέχνα το strobing, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για έξτρα λάμψη στο πρόσωπο!

Ο make-up artist της Emily Ratajkowski, Hung Vanngo, αποκαλύπτει το πιο απλό tip για την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη σε ολόκληρο το πρόσωπο!

Ξέχνα το strobing, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για έξτρα λάμψη στο πρόσωπο!

Υπάρχει μια πολύ λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα το απόλυτο, glowy πρόσωπο και στο υπερβολικά λαμπερό όπου λιώνουν, λόγω ζέστης, όλα τα προϊόντα. Και ξέρουμε πολύ καλά όλες ότι αυτή δεν είναι ακριβώς η λάμψη που θέλουμε.

Αντίθετα, η Emily Ratajkowski δείχνει ότι πραγματικά ξέρει πως να βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά αυτής της γραμμής, με ένα πρόσωπο που (νομίζεις ότι) είναι εκ φυσικού λαμπερό. Σίγουρα το εκπληκτικό πρόσωπο της Em αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του, όμως αυτή η λάμψη είναι συνήθως δημιούργημα του make-up artist της, Hung Vanngo, ο οποίος τώρα μας αποκαλύπτει τα μυστικά του.

Τι μας προτείνει λοιπόν;

“Αναμείξτε 1-2 σταγόνες υγρού ή gel highlighter μαζί με το αντηλιακό, την ενυδατική ή το primer για να αποκτήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό glow” όπως εξήγησε ο ίδιος στο Instagram.

Σε αντίθεση με το strobing, η παραπάνω τεχνική υπόσχεται αδιάβροχο, αλλά και πολύ πιο φυσικό απότελεσμα που θα κάνει το πρόσωπο μας να λάμπει σε όποιο σημείο το “χτυπά” ο ήλιος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ