Φωτεινά παστέλ για να παρατείνεις το καλοκαίρι

Το μακιγιάζ σε λιλά, λεμονί και φυστικί αποχρώσεις θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου. Πώς να το πετύχεις

Φωτεινά παστέλ για να παρατείνεις το καλοκαίρι
Δείξε την πιο θηλυκή πλευρά σου με αυτό το μακιγιάζ. Τα παστέλ χρώματα φέτος είναι πιο φωτεινά και ζωηρά και αναδεικνύουν το μαύρισμα. Φόρεσε άφοβα το λιλά, το λεμονί ακόμη και το φυστικί ή το ροζ. Ένα χρώμα αρκεί για να ανατρέψει τη διάθεση σου.

– Το παστέλ που θα διαλέξεις για το μακιγιάζ των ματιών σου θα τραβήξει τα βλέμματα. Παρ’ όλα αυτά φρόντισε πρώτα την επιδερμίδα σου απλώνοντας μια σταγόνα fond de teint στα σημεία που υπάρχει ανάγκη.
– Ενημερώσου για τις διαφορετικές τεχνικές στο μακιγιάζ των ματιών. Για παράδειγμα μπορείς να βάλεις τη σκιά σε όλο το βλέφαρο ή να κάνεις ένα smoky look με μία σκιά. Επίσης μπορείς να βάλεις χρώμα μόνο στις εσωτερικές γωνίες ή να βάλεις πιο έντονο χρώμα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.
– Προτίμησε να βάλεις δύο με τρεις στρώσεις μαύρη μάσκαρα στις επάνω και κάτω βλεφαρίδες.
– Για τα χείλη τα χρώματα που επικρατούν είναι ελαφρώς σομόν, παστέλ πορτοκαλί ή βερικοκί. Προτίμησε τα ενυδατικά κραγιόν που δίνουν μια ελαφριά λάμψη και φυσικά τα λιπ γκλος.
Φωτεινά παστέλ για να παρατείνεις το καλοκαίρι
Mascara Marie Dalgar, Σκιά Color Infallible No006 L’ Oreal Paris, Σκιές Trio Eye Shadow “Over the Ocean” Max Factor, Σκιά Star Powder No 970 Make up for Ever, Σκιά Ombre Magnetique No10B Lancome, Λιπ γκλος Hi-Shine Lip Treatment No11, The Body Shop


Μiss Bloom’s tip: Διάλεξε την απόχρωση που αναδεικνύει περισσότερο το χρώμα των ματιών σου και μετά μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά μακιγιάζ ανάλογα με την τεχνική που θα ακολουθήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ