Η Rihanna κυκλοφορεί 40 αποχρώσεις concealer και σου δείχνει πώς το φοράει η ίδια σε ένα βίντεο

ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!

concealer

Huge News #1:

Τα Fenty Beauty, ή αλλιώς το πιο διάσημο brand καλλυντικών αυτή τη στιγμή πίσω από το οποίο κρύβεται η Rihanna, μόλις κυκλοφόρησαν 40 αποχρώσεις concealer!

Ούτε μία, ούτε δύο.

40.

Όσες είναι και οι αποχρώσεις του πιο διάσημου foundation πια, που έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά μας (εσύ το βρίσκεις στο sephora.gr και στα καταστήματα Sephora).

Huge News #2:

Η Rihanna ανεβάζει νέο Tutorial Tuesday και σου δείχνει πώς να το φορέσεις για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα, που έχει και αυτή!

Για το βίντεο δες παρακάτω. Για τα δικά μας σχόλια, δες ακόμα πιο κάτω.

Τα concealers αυτά λοιπόν δεν έχουν έρθει στα χέρια μας, άρα ότι κι αν πούμε θα είναι μόνο όσα είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε.

Συγκεκριμένα, έπειτα από πολλά tutorials και φυσικά ακολουθώντας πιστά την #teamtruth, τα νέα αυτά προϊόντα έχουν πάρει τις καλύτερες κριτικές από όλες τις beauty junkies ανά τον κόσμο, καθώς όπως αναφέρουν «καλύπτουν τέλεια τους μαύρους κύκλους», «σχεδόν δεν κάνουν καθόλου γραμμές», «καλύπτουν όλες τις χρωματικές ανάγκες» (προφανώς, με τόσες αποχρώσεις), «έχουν ιδανική υφή και απλώνονται εύκολα» ενώ τέλος, να συμπληρώσουμε μια σημαντική λεπτομέρεια, το Δελτίου Τύπου του προϊόντος συστήνει να μην προμηθευτείς ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή του foundation σου, καθώς σκοπός του concealer είναι να φωτίζει και να συνοδεύει το foundation για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Best of network