Ομορφιά : Μακιγιάζ - Περιποίηση01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Η Rosalía είναι η νέα Viva Glam Ambassador της MAC Cosmetics

Το νέο φλογερό κόκκινο M∙A∙C VIVA GLAM κραγιόν απογειώνει κάθε makeup look και δωρίζει το 100% της τιμής του για καλό σκοπό.

Η Rosalía είναι η νέα Viva Glam Ambassador της MAC Cosmetics

Το 2019, μια 26χρονη τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη έγινε η πρώτη υποψήφια στην κατηγορία “Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη” στα βραβεία Grammy που τραγουδούσε πλήρως στα ισπανικά. Από τότε η δημοτικότητά της ολοένα και αυξάνεται με αποτέλεσμα τώρα η Rosalía να είναι η νέα Viva Glam Ambassador της MAC Cosmetics.

Η πρωτοποριακή τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με το δημοφιλές brand για το λανσάρισμα του VG26 — το ολοκαίνουριο, limited-edition, φλογερό κόκκινο M∙A∙C VIVA GLAM κραγιόν που γιορτάζει 26 χρόνια δωρεάς του 100% της τιμής του.

Η Rosalía είναι η νέα Viva Glam Ambassador της MAC Cosmetics

“Είναι τιμή να είσαι το πρόσωπο του VIVA GLAM 26 και να υπερασπίζεσαι έναν σκοπό προσιτό σε όλους, που υποστηρίζει τη μοναδικότητα και δίνει πίσω το 100% της τιμής πώλησής του”, δήλωσε η Rosalía όταν ρωτήθηκε για το πως νιώθει ούσα η νέα M∙A∙Cτιβίστρια.

“Το απίστευτο χάρισμα, η ενέργεια και η δύναμη της Rosalía αποτελούν την ιδανική ενσάρκωση αυτού του έντονου, πλούσιου κόκκινου” σημειώνει ο Baltasar González Pinel – Director of Makeup Artistry. “Έχοντας τις ρίζες της στο φλαμένκο, η τέχνη της Rosalía συνδυάζει διαφορετικά στυλ και συναισθήματα – παίρνει ρίσκα, είναι γεμάτη γενναιοδωρία, έχει αυθεντική λάμψη”.

Από το ’94, το M∙A∙C VIVA GLAM έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως — και συνεχίζει. Το όραμα της πρωτοβουλίας M∙A∙C VIVA GLAM είναι να δημιουργήσει ένα υγιές μέλλον, με ίσα δικαιώματα για όλους. Κάθε ευρώ της τιμής πώλησης του M∙A∙C VIVA GLAM Lipstick υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μελών της κοινότητας LGBTQIA, καθώς επίσης και ατόμων που πάσχουν από HIV / AIDS. 

mac

“Είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ασύγκριτη Rosalía, η οποία θα δώσει άλλο αέρα στη φετινή M∙A∙C VIVA GLAM Καμπάνια. Πέρα από υπέροχη φωνή και πολυπόθητο στυλ, η Rosalía διαθέτει μια έμφυτη, βαθιά ανάγκη να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως, να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες, τα μέλη της κοινότητας LGBTQIA και όσους πάσχουν από HIV/AIDS”, σημειώνει ο John Demsey, Chairman του  M∙A∙C VIVA GLAM FUND & Executive Group President του ομίλου Estée Lauder Companies.

info
Tα VIVA GLAM I, II και III είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης M·A·C και στo www.maccosmetics.gr, ενώ το νέο VG26 θα είναι διαθέσιμο από 24/9 στα ίδια σημεία.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ