Λέτε να ισχύει; Η JLo λανσάρει beauty προϊόν (και θα εκτοπίσει ακόμα και την Kim Kardashian)

Έγινε γνωστό μέσω του Instagram ότι η Jennifer Lopez λανσάρει δικό της bronzer. Μετά βέβαια η πληροφορία διαγράφηκε. Τι συμβαίνει; Θέλουμε να ξέρουμε!

Jennifer Lopez

Είναι μόδα τώρα τελευταία όλες οι διάσημες να κάνουμε δικά τους πράγματα στον χώρο της ομορφιάς. Μετά την Victoria Bechkam, όπως ανακοινώθηκε μόλις την Παρασκευή, η Jennifer Lopez φαίνεται να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος λανσάροντας ένα beauty προϊόν, που δίχως αμφιβολία την χαρακτηρίζει πλήρως.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια διατηρούσε επαφή με τον κόσμο του beauty λανσάροντας κάποια αρώματα, που έκαναν αρκετό buzz, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μην ξεχαστούν. Όμως, αν σου έλεγε τώρα η Jenny from the block ότι από αύριο θα μπορείς να φοράς το ίδιο bronzer με την ίδια, τι θα έλεγες;

Εγώ θα λιποθυμούσα!

Γιατί καλά όλα, αλλά το bronzer, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, είναι το πιο βασικό beauty product του νεσεσέρ μας και όταν έχει την υπογραφή της JLo, ε σίγουρα το φοράς με άλλη χάρη!

Όμως, ισχύουν όλα αυτά; Έλα ντε!

Πώς έχουν τα πράγματα; Ο makeup artist Scott Barnes έγραψε στο instagram ότι «Η Λατίνα Βασίλισσα πρόκειται να ρίξει την βόμβα της! Κάνει το δικό της… #bronzer !!! (το οποίο θα είναι σίγουρα σε ζεστούς τόνους. Έρχεται!». Μετά από λίγο όμως ο ίδιος άλλαξε το κείμενο και έσβησε την πληροφορία! 

Ωστόσο, σε ένα σχόλιο κάτω από την εν λόγω φωτογραφία και απαντώντας σε έναν θαυμαστή του ο ίδιος γράφει: «Χρησιμοποίησα το bronzer δημιουργία της  J.Lo. Είναι σούπερ! Αλλά Shhh 🤫».

Βέβαια, τι shhh όταν είσαι στο instagram;

Αν αληθεύει το γεγονός, τότε σίγουρα περιμένουμε και άλλα από αυτήν, όπως ψεύτικες βλεφαρίδες, nude κραγιόν και φυσικά skincare σειρά προϊόντων, γιατί αν μη τι άλλο, είναι η θεά μας και σε αυτή την ηλικία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

φθινόπωρο
Μακιγιαζ - Περιποιηση13 Σεπτεμβρίου 2018

6+1 beauty μυστικά για ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Όλα όσα πρέπει να κάνεις την μεταβατική αυτη περίοδο για να μην πάθεις κατάθλιψη αποχαιρετώντας το καλοκαίρι

καθαρισμός προσώπου
Μακιγιαζ - Περιποιηση11 Σεπτεμβρίου 2018

Επαναφορά της χαμένης λάμψης τώρα: Το 1ο βασικό βήμα!

Ορίστε πώς πρέπει να ξεκινήσεις την διαδικασία ανάκτησης της χαμένης λάμψης του προσώπου σου μετά τις διακοπές

Best of network