Μυστικά Ομορφιάς (Low Budget) από τη Τζένιφερ Λόπεζ

Η αψεγάδιαστη εμφάνιση της Τζένιφερ και η λαμπερή επιδερμίδα της αποτελούν ένα από τα δυνατά της όπλα!

Red Carpet Weekly: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Γέννημα θρέμμα του σκληρού Μπρονξ, η πορτορικανής καταγωγής Jennifer Lopez στα 42 της μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει ήδη κατορθώσει πολλά στη ζωή της. Η αψεγάδιαστη εμφάνιση της Τζένιφερ και η λαμπερή επιδερμίδα της αποτελούν ένα από τα δυνατά της όπλα!

Η ίδια τονίζει:
«Η ομορφιά είναι επιφανειακή. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να βρεις την ισορροπία πνεύματος, σώματος και νου»

Βέβαια, υπάρχουν κάποια μυστικά χαμηλού κόστους που η JLo φροντίζει να εφαρμόζει πιστά:

1. Ο ύπνος: «Προσπαθώ να κοιμάμαι αρκετά, περίπου 7 με 8 ώρες την ημέρα . Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και πίνω πολύ νερό. Επειδή έχω δίδυμα και δουλεύω αρκετές ώρες, είναι σημαντικό να προσέχω τον εαυτό μου».

2. Το πρόσωπο: «Δεν κάνω καθαρισμούς προσώπου ή άλλες θεραπείες. Δε μου αρέσει να πειράζω το πρόσωπό μου και το δέρμα μου πολύ. Δεν κάνω scrubs ή peeling ή τίποτα τέτοιο, μόνο τα βασικά. Χρησιμοποιώ όμως πολύ ενυδατικές μάσκες».

3. Οι αργοί ρυθμοί: «Όταν έχω κάποια εμφάνιση red carpet, κάνω μία μάσκα ομορφιάς το πρωί. Επίσης, ένα ωραίο μπάνιο για να χαλαρώσω, γιατί πιστεύω ότι όσο πιο όμορφα νιώθεις τόσο πιο ωραία φαίνεσαι. Μετά πίνω έναν καφέ και η μέρα μου κυλά χαλαρά. Δε μου αρέσει να βιάζομαι».

4. Το μυστικό για υγιές δέρμα: Ο celebrity make-up artist Scott Barnes είναι ο άνθρωπος που της έμαθε πολλά για την περιποίηση του δέρματος. «Το Νο 1 beauty tip που μου έμαθε ο Scott είναι να αποφεύγω τον ήλιο. Αντί γι’ αυτό, δουλεύαμε πάντα με bronzers και self tan. Αυτό έχει σώσει το δέρμα μου».

Πηγή: shape.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ